Έλενα Ασημακοπούλου: τα παράτησε ΟΛΑ για χάρη της οικογένειας!

Δείτε τι λέει για τη νέα της ζωή

Έλενα Ασημακοπούλου: τα παράτησε ΟΛΑ για χάρη της οικογένειας!
Σε μια στοργική, παραδοσιακή και υπερπροστατευτική μητέρα έχει εξελιχθεί η Έλενα Ασημακοπούλου. Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένεια της και όπως λέει το απολαμβάνει!

Έχοντας ένα κοριτσάκι 3 μηνών, η Έλενα παραδέχεται ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να είναι κοντά στον άντρα και στο παιδί της: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είναι μόλις 3 μηνών και με έχε�� συνέχεια ανάγκη.Δεν θα μπορούσα να την αφήσω ούτε λεπτό».

Με τον Μπρούνο Τσιρίλο μένουν στη Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα. Ωστόσο αν χρειαστεί να μετακομίσουν στο εξωτερικό για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δηλώνει έτοιμη να τον ακολουθήσει και να τα παρατήσει όλα εδώ: «Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να χαλάσω την οικογένεια μου. Δεν θα μπορούσα να του στερήσω τη μικρή και να χάνει τις στιγμές της».

Η καθημερινότητα με το μωρό είναι δύσκολη όμως την βοηθά και ο σύζυγος της, που ασχολείται πολύ με την μικρή τους κορούλα: «Όλη την ημέρα είμαστε μαζί. Όταν είναι σπίτι και θέλω να κάνω δουλειές, επειδή δεν έχω βοήθεια με βοηθά. Τα κάνω όλα στο σπίτι», λέει η όμορφη ηθοποιός.

Μάλιστα, αποκαλύπτει δεν έχει καθόλου χρόνο πια να ασχοληθεί με τον εαυτό της: «Στο σπίτι είμαι με μια κοτσίδα και με μια φόρμα. Δεν είμαι υπερπαραγωγή. Δεν έχω χρόνο καθόλου», αν και «δεν έχω παράπονο, δεν με νοιάζει που είμαι έτσι».

Όσο για το σε ποια γλώσσα συνεννοούνται με τον άντρα της; «Μιλάμε λίγο απ΄όλα. Λίγο Ελληνικά, λίγο Αγγλικά. Όλα γίνονται μισά. Έχει πολλή πλάκα. Δεν τσακωνόμαστε. Είμαστε 4,5 χρόνια μαζί και έχουμε τσακωθεί 2-3 φορές».

Δείτε τι δήλωσε η όμορφη ηθοπιοιός στην Τατιάνα Στεφανίδου…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top