Πως σχολίασαν οι επώνυμοι το «Dancing With the Stars»;

«Φωτιά» από σχόλια πήρε χθες το Twitter!

Πως  σχολίασαν οι επώνυμοι το «Dancing With the Stars»;
Στο «Dancing With the Stars» φαίνεται πως ήταν συντονισμένη χθες όλη η showbiz! Από την αρχή του show, το Twitter πήρε «φωτιά» με τους μισούς να σχολιάζουν τις εμφανίσεις των διάσημων αστεριών, και τους άλλους μισούς να εκφράζουν ανοιχτά την υποστήριξη τους στο αγαπημένο τους ταλέντο!
«Μια χαρά το Dancing…! Synday d-stress…! Το βλέπουμε με παρέα και όλοι περιμένουν Τρύφωνα να πει… Ξεπατώθηκα!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Twitter του, ενώ έκατσε και το παρακολούθησε όλο μέχρι το τέλος, λίγο πριν πάει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά.
«Μπουλέ θεά, Χρανιώτης πολύ πολύ καλός!» σχολίασε λίγο αργότερα, ενώ με το που χόρεψε ο Τρύφωνας Σαμαράς τον επευφήμησε λέγοντας: «Τρύφωνα είσαι είδωλο…». Όσο για την performance της Ελεονώρας Μελέτη; «Θεά» του φάνηκε του τραγουδιστή που της έστειλε τα «συγχαρίκια» και διαδικτυακά!
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον κουμπάρο της και η Ναταλία Γερμανού που έγραψε: «Έσκισε το Τρυφωνάκι! Τελικά δαγκωτό τον θέλω νικητή παρακαλώ», ενώ σχολίασε την Ελονώρα Μελέτη παρομοιάζοντας την ως «τη γυναικάρα με τα κόκκινα».
Το «Dancing» παρακολουθούσε και η Τζένη Μπαλατσινού που χαρακτήρισε την Μπουλέ «top» αλλά έκανε και τη μαντεψία της: «Ο Τρύφων θα σκίσει» έγραψε και επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα!
«Έκφραση και φράντζα πάνε μαζί» έγραψε ενώ με τις καλύτερες εντυπώσεις την άφησε και η Ελεονώρα Μελέτη: «Κούκλα Ελεονώρα!!! Το έχει πολύ!!! Top!!! Νομίζω φέτος ότι ο δάσκαλος της Ελεονώρας θα πιεί νερό…» σχολίασε και εκείνη με τους υπόλοιπους Twitterόφιλους.
Στις διαδικτυακές επάλξεις και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που εξέφρασε μέσω της σελίδας της στο Twitter: «Μπουλέ εξαιρετική, Μελέτη καταπληκτική, αλλά βρε κορίτσια, αυτός ο Τρύφων σας έφαγε στη στροφή!!! Κι όταν λέω στροφή, εννοώ πιρουέτα…»

Φανταστείτε τι έχει να γίνει στα επόμενα lives!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top