Γιάννης Στάνκογλου: «έμαθα να ζω με λίγα χρήματα»

Θα επέστρεφε στην Αμερική και γιατί;

Γιάννης Στάνκογλου: «έμαθα να ζω με λίγα χρήματα»

Για την αναγνωρισιμότητά του μετά και την συμμετοχή στο «Νησί», τα οικονομικά και την οικογένειά του μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, προσθέτοντας πως θα επέστρεφε στην Αμερική όπου έζησε για κάποια χρόνια εάν είχε την δυνατότητα!

«Αν υπήρχε η προοπτική μονιμότητας θα πήγαινα ξανά στην Αμερική. Δεν θα μπορούσα πλέον να έχω ανασφάλεια, περισσότερη από αυτή που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού», λέει ο τηλεοπτικός κτηματίας Ανδρέας Βανδουλάκης στο «Έθνος της Κυριακής» και συνεχίζει: «έχω μάθει στο παρελθόν να ζω με πολύ λίγα χρήματα».

Παντρεμένος με την σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη – Knutsen, ο ηθοποιός τονίζει πως δεν του αρέσει να μιλά για τα προσωπικά του. «Με την γυναίκα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί και έχουμε μια κόρη 19 μηνών. Την Φαίδρα... Σαν πατέρας έχω αναλάβει πολλές ευθύνες αλλά προσπαθώ να είμαι χαλαρός», προσθέτει.

Πώς όμως άλλαξε την ζωή του το «Νησί»; «Καθόλου, εκτός από το ότι έζησα περισσότερο στην Κρήτη, λόγω των γυρισμάτων και απέκτησα καινούριους φίλους εκεί. Στο μυαλό μου έχω πολλές όμορφες φρέσκιες εικόνες», αναφέρει ο ίδιος.

«Ο κόσμος με αντιμετωπίζει θετικά. Όσοι με πλησιάζουν δεν εκδηλώνουν ακραιές συμπεριφορές. Δείχνουν θαυμασμό και στα ��άτια τους βλέπω σεβασμό», συμπληρώνει ο Γιάννης και, σχολιάζοντας την στάση των μέσων ενημέρωσής απέναντί του, λέει: «δεν συμβαίνει συχνά στην τηλεόραση, να υπάρχει feedback από την ίδια τη δουλειά. Δεν στέκομαι όμως, σε αυτά. Προσπαθώ όσο μπορώ να κλείνομαι στο καβούκι μου και να παίρνω δύναμη για τις επόμενες δουλειές».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top