Μανωλίδου: «Θα ήθελα να δω τον Άδωνη στο Dancing»

Τι λέει για πλαστικές, τον σύζυγό της και την Μακρυπούλια

Μανωλίδου: «Θα ήθελα να δω τον Άδωνη στο Dancing»

Για το Dancing with the Stars Daily, τον Άδωνη Γεωργιαδή και τις διατροφικές του προτιμήσεις αλλά και για άλλα πολλά μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στην Real Life.


Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars Daily, σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει στην αγκαλιά του Ant1, απάντησε πως δεν «είναι τόσα πολλά χρόνια στον τηλεοπτικό χώρο για να αισθάνεται ότι ήταν ποτέ στην αγκαλιά οποιουδήποτε καναλιού». Πρόσθεσε όμως πως χαίρεται που συνεργάζεται ξανά με την ΕΝΑ Productions.


Μας αποκαλύπτει επίσης ότι η εκπομπή που θα παρουσιάζει θα δείχνει τις πρόβες των διαγωνιζόμενων ενώ θα φιλοξενεί διάφορους celebrities αλλά και ειδικούς σε θέματα χορού. Η Γκαλένα Βελίκοβα, όπως είπε, θα συμμετέχει στην εκπομπή μία με δύο φορές την εβδομάδα και θα εμβαθύνουν σε τεχνικές χορού…


Η Ευγενία Μανωλίδου στη συνέχεια επιβεβαιώνει ότι έγινε πρόταση στον σύζυγό της και βουλευτή του ΛΑΟΣ να χορέψει στο Dancing, όμως «για τους δικούς του λόγους δεν μπορούσε να το αποδεχτεί». Η ίδια πάντως όπως επισημαίνει, θα ήθελε πολύ να τον δει να χορεύει όπως έκανε εκείνη…


Για την Ζέτα Μακρυπούλια λέει πως την έχει συμπαθήσει πολύ ενώ για τη κριτική που κατά καιρούς μπορεί να της κάνουν αν δεν είναι αντικειμενική «δεν την αγγίζει».


Η παρουσιάστρια που έμαθε πολλά μυστικά μαγειρικής στο Master Chef, εξομολογείται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει αδυναμία στο κρέας αλλά τώρα «λόγω Σαρακοστής κάνει υπομονή και τρώει πίτες και όσπρια. Τα θαλ��σσινά δεν τα τρώει με τίποτα!»


Σε ότι αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις λέει πως αν έκανε μπορεί να μην το βροντοφώναζε αλλά αν την ρωτούσαν –που δεν θα το θελε-, θα το παραδεχόταν.


Τέλος, λέει πως δεν αποκλείει να κάνει με τον σύζυγό της ακόμα ένα παιδάκι αλλά «το αφήνουν για λίγο αργότερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top