Μελέτη: «πρώτη φορά ένιωσα πως δεν έχω αυτοπεποίθηση»

Τι λέει η παρουσιάστρια για τον χωρισμό της

Μελέτη: «πρώτη φορά ένιωσα πως δεν έχω αυτοπεποίθηση»

Λίγο καιρό μετά το χωρισμό της η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει στο περιοδικό down town για όλα «Δεν παρακολουθώ καθόλου τα όσα γράφονται για μένα γιατί πληγώνομαι. Είναι ένα θέμα νωπό που με πονάει πολύ γι αυτό δίνω στον εαυτό μου χρόνο προκειμένου να αφομοιώσει σιγά-σιγά τα νέα δεδομένα. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να διαβάζω πράγματα που στην τελική είναι αναληθή .Να φανταστείς πως έχω αλλάξει και αριθμό κινητού προσωρινά και αυτόν τον αριθμό τον έχουν ελάχιστα άτομα».

Η Ελεονώρα Μελέτη λέει πως ένας χωρισμός είτε είναι από κάποιο φιλικό πρόσωπο είτε από θάνατο είτε από ερωτική σχέση, είναι πάντα ένας χωρισμός που έχεις πάντα τις συνέπειες του και τα συναισθήματα του, μάλιστα όσο πιο μεγάλο είναι το δέσιμο τόσο πιο σκληρός είναι και ο χωρισμός..Η παρουσιάστρια του star ωστόσο τονίζει πως ο πόνος που νιώθεις εξαρτάται και από τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της σχέσης: «Μου έχει τύχει στο παρελθόν να χωρίσω και από τη χαρά μου να κάνω το τραπέζι σε 20 φίλες μου γιατί ένιωσα πως επιτέλους ελευθερώθηκα» τονίζει η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιάννης Ολζιέρσκυ μπορεί να επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες αφού όπως λέει η Ελεονώρα Μελέτη η επικοινωνία τους είναι συχνή.

Αν και όπως παραδέχεται μιλάει με όλους της τους πρώην δε μπερδεύει τη φιλική πλέον σχέση μαζί τους με το ερωτικό κομμάτι αφού "αν δε θες να τα μπερδέψεις αυτά δεν τα μπερδεύεις"..

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει και για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι χορού: «Είπα ναι στο dancing γιατί μου έλειπε από τη ζωή μου μία νότα χαράς και αισιοδοξίας. Το σόου αυτό για μένα λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία. Είχα να αθληθώ τρία ολόκληρα χρόνια και ένιωθα ότι το σώμα μου έχει σκουριάσει.Έχω χάσει την ευλυγισία μου και δε σου κρύβω πως πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα πως δεν έχω αυτοπεποίθηση», αναφέρει.

Όσο για το αν «φλερτάρει» με τον Αντέννα; Η παρουσιάστρια είπε πως στο star περνάει τόσο καλά που δεν έχει λόγο να σκεφτεί κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top