Τι ζήλεψε από τον Σάκη Ρουβά ο Enrique Iglesias;

Κάντε κλικ και μάθετε πως «αντιγράφει» τον Έλληνα σταρ!

Τι ζήλεψε από τον Σάκη Ρουβά ο Enrique Iglesias;

«Καν’ το όπως ο Σάκης» φαίνεται ότι σκέφτηκε ο Enrique Iglesias που ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής και, μάλιστα, στο αμερικάνικο «X Factor»!

Ο σέξι Λατίνος τραγουδιστής βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Simon Cowell, που καλοβλέπει το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση o Ιglesias μετά και την εκπληκτική εμφάνισή του στο περσινό αυστραλιανό «X Factor».

Σε δηλώσεις του, ο «εγκέφαλος» του talent show απέφυγε να διευκρινίσει οτιδήποτε για τον παρουσιαστή, ωστόσο, υποσχέθηκε μια «δυνατή» κριτική επιτροπή. «Σκέφ��ομαι ποιους θέλω στην επιτροπή και μέσα στην εβδομάδα θα το ανακοινώσω. Αν πάρω τους ανθρώπους που θέλω, θα είναι η καλύτερη κριτική επιτροπή, το υπόσχομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Αν και ο Iglesias δεν έχει εμπειρία ως παρουσιαστής, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά σποτ και guest ρόλους σε επιτυχημένες σειρές. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει στην κωμική σειρά «Two And A Half Men» που προβάλλει το Star, όπου υποδύθηκε έναν θερμόαιμο Λατίνο τεχνίτη που κατακτά τις γυναίκες, δυσκολεύοντας την ερωτική ζωή του πρωταγωνιστή.

Για να δούμε... θα ακούσουμε τον Enrique να φωνάζει «έεεεεεετοιμοιοιοιοι» ξεσηκώνοντας τα πλήθη, όπως ο δικός μας Sakis;

Δείτε τον Λατίνο τραγουδιστή live στην σκηνή του talent show

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top