Τι συγκλόνισε την Άννα Βίσση στο ταξίδι της στην Κένυα;

«Είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα», γράφει

Μάθημα ζωής στάθηκε για την Άννα Βίσση το πρόσφατο ταξίδι της στην Κένυα, όπου η τραγουδίστρια βρέθηκε για να βοηθήσει στην ανέγερση ενός ορφανοτροφείου. «Στην αρχή σοκάρεσαι, φοβάσαι, αλλά μετά ξυπνάς από τα δικά σου πολυτελή λήθαργα», γράφει μεταξύ άλλων στην ι��τοσελίδα της, περιγράφοντας την εμπειρία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε συναυλία για να μαζευτούν χρήματα και να χτιστεί ένα ορφανοτροφείο. «Αποφάσισα ενεργά να δώσω κάτι που μπορώ μέσα από τη φωνή μου. Δεν ήθελα απλά να τραγουδήσω εδώ και να στείλω τα λεφτά, αλλά να πάω και να δω για ποιους τραγουδάω και γιατί το κάνω», είχε πει σε ραδιοφωνική της συνέντευξη πριν το ταξίδι.

Σε μια παράγραφο που «ανέβασε» στην ιστοσελίδα της, η Άννα συμπυκνώνει όλα όσα είδε και έζησε στην Κένυα.

«Κι έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας, που κάνουμε εκείνο το «συγκεκριμένο» ταξίδι και όταν γυρνάμε πίσω είναι σα να ξαναγεννηθήκαμε. Και βλέπουμε με άλλα μάτια, ακούμε με άλλα αυτιά, μυρίζουμε, γευόμαστε και νιώθουμε τα πάντα αλλιώς. Αυτό συνέβη σε μένα γυρίζοντας από την Κένυα. Στη αρχή φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις, σοκάρεσαι, μετά ενδιαφέρεσαι να καταλάβεις και θες να κάνεις κάτι άμεσα και ύστερα απλά γίνεσαι ένα με αυτά τα παιδιά που ό,τι μα ότι κι αν τους έχει συμβεί στη ζωή τους χαμογελάνε και είναι έτοιμα να αγαπηθούν και να αγαπήσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Και η τραγουδίστρια καταλήγει: «και έτσι, από την επιτομή της πλήρους ανέχειας , φτώχειας, εγκληματικότητας, δυστυχίας και αρρώστιας, ξαφνικά ξυπνάς απ’ τα δικά σου «πολυτελή» λήθαργα και συνειδητοποιείς πως τελικά είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα».

Παραθέτουμε αυτούσια τα λόγια της Άννας, ωστόσο, οφείλουμε να επισημάνουμε πως είναι ο λήθαργος και όχι ��ο λήθαργο ώστε ο πληθυντικός της λέξης να είναι τα λήθαργα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top