«Ο πρώτος μου μισθός ήταν 300 ευρώ»

Γιατί τα πόδια της Φαίης Σκορδά είχαν γίνει... μπλε;

«Ο πρώτος μου μισθός ήταν 300 ευρώ»

«Ο Γιώργος είναι άτομο εντελώς διαφορετικό από αυτό που δείχνει. Είναι στην κυριολεξία ένα μικρό παιδί και αυτό ήταν και ένας πολύ βασικός λόγος που τον ερωτεύθηκα», δήλωσε η εγκυμονούσα Φαίη Σκορδά, που τα τέλη Μαρτίου μπαίνει στον μήνα της και από μέρα σε μέρα θα περιμένει πλέον να γεννήσει.

Η παρουσιάστρια απάντησε στην ερώτηση εάν θεωρεί ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά της όλο αυτό το διάστημα και εξαιτίας της κύησης και των ορμονών της. «Πραγματικά, όλοι λένε ότι η γυναίκα αλλάζει με την εγκυμοσύνη, αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι έχω αλλάξει, ίσα ίσα που βλέπω ότι πολλές φορές αντιδρώ ακόμη καλύτερα από πριν και κάνω και υποχωρήσεις!»

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου, θυμήθηκε για μια ακόμη φορά το πρώτο της ραντεβού με τον Γιώργο, στο οποίο εκείνος παρήγγειλε σουβλάκια! Όταν ρωτήθηκε γι’αυτό, όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι το «μενού» ήταν αυτό, αλλά έδωσε στην δημοσιότητα και λεπτομέρειες: «Ακόμη και τώρα από' κει παραγγέλνουμε. Από αυτό το μαγαζί. Και όχι μόνο πήρε σουβλάκια από κει, αλλά δεν έβγαλε ούτε καν πιάτα! Ανοίγαμε τις σακούλες και τα βγάζαμε».

Γιατί δεν αφήνει τον Γιώργο Λιάγκα να πλησιάσει στην κουζίνα; «Γιατί πολύ απλά δεν ξέρει να μαγειρεύει. Επιπλέον δεν μου αρέσει να τον βλέπω να κάνει δουλειές».

Αποκάλυψε ότι μετά τις σπουδές της στην Μπολόνια, επέστρεψε στην γενέτειρά της, το Κιλκίς και άρχισε να ψάχνει για δουλειά. Η πρώτη της δουλειά ήταν στην δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου έπαιρνε μισθό 300 ευρώ: «Εκανα τα πάντα: Μοντάζ, θέματα, μέχρι καφέδες. Με μάλωναν, δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά έμαθα πάρα πολλά. Μετά ήλθε το TV Μακεδονία».

Επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι όταν τους έγινε η πρόταση για το πρωινό, η ίδια ήταν πολύ επιφυλακτική ως προς το πώς μπορεί να γίνει εφικτό αυτό. «Μετά το πρώτο διάστημα που ο ένας κλωτσούσε τον άλλο κάτω από το τραπέζι για να μην ειπωθεί κάτι στραβό, ο χρόνος άρχισε να κυλά πιο ομαλά. Τον πρώτο καιρό τα πόδια μας ήταν... μπλε!» Η Φαίη τόνισε ότι δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης της, όσο διάστημ�� θα λείψει από την εκπομπή, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στο παιδί της που είναι Γιάννης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top