Μοντέλο η Φανή Χαλκιά!

Εκλεψε την παράσταση στο σόου του Λάκη Γαβαλά

Μοντέλο η Φανή Χαλκιά!

Σε έναν εντελώς διαφορετικό δόλο από αυτόν που μέχρι σήμερα την είχαμε συνηθίσει, εμφανίστηκε η Φανή Χαλκιά. Η Φανή έγινε μοντέλο και μάλιστα ο ρόλος στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Η Ολυμπιονίκης του στίβου έκλεψε την παράσταση στο σόου του Λάκη Γαβαλά, το οποίο πραγματοποιήθηκε με concept την αθλητική πλευρά του ρούχου και τίτλο Sports and Glam. Η Φανή ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα μαύρο σορτσάκι, ίδιου χρώματος τοπ, ενώ το σύνολο συμπλήρωνε μια εντυπωσιακή και άκρως πρωτότυπη ουρά πάλι σε μαύρο χρώμα με χρυσό τελείωμα. Εντύπωση προκάλεσαν τα πανύψηλα τακούνια με τα οποία περπάτησε στον διάδρομο, καθώς και τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά της, που είναι ��ιο μακριά από ποτέ.

«Δεν έχω άγχος και δεν ξέρω εάν αυτό είναι καλό. Φοράω τακούνια και μάλιστα πολύ συχνά. Οι αθλήτριες είναι πρώτα γυναίκες και μετά όλα τα άλλα οπότε έχω επαφή με τον κόσμο της μόδας», δήλωσε η αθλήτρια, που αποκάλυψε ότι της έχουν γίνει προτάσεις για ριάλιτι και χορού και τραγουδιού. Παρά το ότι λατρεύει τον χορό, ανέφερε ότι ντρέπεται πολύ να μπει στην διαδικασία να χορέψει ή να τραγουδήσει για να κριθεί.

Στο σόου συμμετείχε ως μοντέλο ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το παρόν ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη.

Εκκεντρικός, όπως πάντα ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε με ένα λουκέτο κρεμασμένο στον λαιμό του, ενώ όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό απάντησε με χιούμορ: «Έχω θυρεοειδή και για να τον κλείσω του έβαλα ένα λουκετάκι!» Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομικά για όλους εποχή, λέγοντας ότι τα ρούχα που παρουσίασε κοστίζουν από 30 εως 150 ευρώ κι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τις ισορροπίες, τόσο για τον ίδιον, ως επιχειρηματία, όσο και για τους πελάτες του. Στο θέμα με το αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε καμένο πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή του Κολωνακίου, δεν θέλησε να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο.

Δείτε την Φανή Χαλκιά σε ρόλο μοντέλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top