Ναταλία Γερμανού: Πώς κατάλαβε ότι η Καραβάτου είναι έγκυος;

Η δήλωση της ίδιας και η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη!

Ναταλία Γερμανού: Πώς κατάλαβε ότι η Καραβάτου είναι έγκυος;

Με την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου ασχολήθηκε η Ελένη Μενεγάκη και ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού Παύλος Σταματόπουλος. O Παύλος είπε πώς το κατάλαβε, ενώ η Ελένη πώς αντέδρασε όταν το κατάλαβε.

Ο Καφές έπαιξε την συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη στον Πέτρο Κωστόπουλο, στην οποία ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας. Μόλις τελείω��ε το απόσπασμα, η Ελένη αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα απέφευγε να κοιτάζει την Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα στην κοιλιά, για να μην την κάνει να νιώσει άσχημα. «Το τελευταίο διάστημα δεν την κοίταζα καθόλου στην κοιλιά της, γιατί ακούγονταν πολλά. Μετά είδα ότι έλειπε από την εκπομπή. Για να λείπει, (δεν ρώταγα κιόλας), είπα μπορεί να είναι αδιάθετη, να είναι έγκυος και να μην θέλει να μιλήσει, ή να μην νιώθει πολύ καλά ή να έχει κάτι που να μην θέλει ή να πρέπει να κάτσει για λίγο στο κρεβάτι. Ύστερα έμαθα ότι περνάει μια πολύ άγρια γρίπη. Σε κάθε περίπτωση ήθελα να το χειριστώ διαφορετικά και να μην πω τίποτα».

Πήρε αφορμή και ο Παύλος Σταματόπουλος, στενός συνεργάτης της Ναταλίας, που αποκάλυψε πώς η παρουσιάστρια του Μες στην Καλή Χαρά και ο ίδιος κατάλαβαν ότι η Κατερίνα είναι έγκυος: «Με την Ναταλία την συναντήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα την Κατερίνα. Μόλις πήγε η Ναταλία να την χαιρετήσει, εκείνη τρόμαξε και της είπε: Δεν πιστεύω να έχετε καμία γρίπη… Ε από την αντίδρασή της και μόνο, μόλις έφυγε, είπαμε αυτή είναι σίγουρα έγκυος».

Όπως καταλάβατε, όλοι μιλούν για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας, εκτός από την ίδια την Κατερίνα. Πού θα πάει, θα το πει… Και να μην το πει δηλαδή, θα φανεί από μόνο του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top