«Δεν λέγαμε ότι η Κατερίνα είναι έγκυος γιατί πέρασε τον ιό Η1Ν1»

«Σφίγγα» η Καραβάτου, «χείμαρρος» ο Κρατερός Κατσούλης

«Δεν λέγαμε ότι η Κατερίνα είναι έγκυος γιατί πέρασε τον ιό Η1Ν1»

Μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου να μην λέει κουβέντα για την εγκυμοσύνη της, όμως ο σύντροφός της Κρατερός Κατσούλης επιβεβαίωσε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την είδηση που πρώτο το star.gr σας μετέφερε στις 13/02: Ότι η παρουσιάστρια είχε ίωση, γεγονός που έκανε τους οικείους της να ανησυχήσουν ακόμη περισσότερο εξαιτίας του ότι βρισκόταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της: «Πέρασε την γρίπη Η1Ν1 και ανησυχήσαμε πολύ γιατί θα μπορούσε να γίνει οτιδήποτε, όχι μόνο στο έμβρυο, αλλά και την ίδια», δήλωσε.

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, στον οποίο ήταν καλεσμένος ο ηθοποιός, του έδωσε συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας, ο ηθοποιός απάντησε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ, δεν ήλθε έτσι ξαφνικά. Βέβαια, όταν μου το είπε, είπαμε να το δούμε. Να δούμε δηλαδή ότι όλα πάνε καλά και δεν έχουμε κάποια επιπλοκή, γι’ αυτό και δεν το ανακοινώσαμε πιο πριν».

Ο πρωταγωνιστής μίλησε για την αγάπη του στον Τσε Γκεβάρα, στην Κούβα, στην λάτιν μουσική, αλλά και την φοβερή αδυναμία που έχει στην σύντροφό του. «Και πώς τόσο δύο διαφορετικοί άνθρωποι συναντήθηκαν;», τον ρώτησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής Βράδυ. «Η Κατερίνα κάνει μια εκπομπή που την αποκαλεί πρόγραμμα σύγχρονης τέχνης, παραλόγου και αφύπνισης. Έχει σπουδάσει γαλλική φιλολογία και θέατρο. Αυτά λοιπόν τα στοιχεία είναι πολύ κοντά στα δικά μου ενδιαφέροντα και το δικό μου background», απάντησε.

Δηλώνει φιλελεύθερος αναρχοαυτόνομος, είναι μηχανόβιος, ενώ στα σχέδιά του εντάσσεται και ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο αποκλειστικά για άνδρες. Στην γενικότερερη φιλοσοφία του κινήθηκε και ο τρόπος που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του: «Δεν γονάτισα, γιατί το τραπεζάκι ήταν πολύ στενό και δεν υπήρχε χώρος. Ήταν πολύ ρομαντικά βέβαια. Επαναλαμβάνω, δεν γονάτισα, αλλά είχα… ύφος γονατισμένου!Ετσι μου βγήκε και έτσι το έκανα», είπε αποκαλύπτοντας πως τουλάχιστον το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν καλύτερο από την πρώτη τους κοινή έξοδο που η Κατερίνα δεν είχε εκλάβει καθόλου σαν ραντεβού. «Τίποτα δεν είχε καταλάβει. Σε κάποια στιγμή λοιπόν, επειδή η ατμόσφαιρα ήταν λίγο αλλού ντ’ αλλού, της είπα: Δεν ξέρω εάν το έχεις καταλάβει. Αλλά έχουμε βγει ραντεβού τώρα!»

«Όπως έχει πει και ο Εγγονόπουλος, η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος», κατέληξε ο Κρατερός Κατσούλης, προσθέτοντας ότι η δημοσιότητα δεν τον χαλάει, αλλά προτιμά να κρατά ένα κομμάτι του εαυτού του αποκλειστικά δικό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top