Ξανά στο νοσοκομείο ο Σάκης Μπουλάς

Ολη η αλήθεια για την υγεία του ηθοποιού

Ξανά στο νοσοκομείο ο Σάκης Μπουλάς

Αίσθηση έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό - και όχι μόνο - χώρο η νέα περιπέτεια της υγείας του Σάκη Μπουλά.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή του στο ΚΑΤ, μετά από έντονη δυσφορία που ένιωσε, ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο και μάλιστα νοσηλεύεται στο δωμάτιο 322 της Νευρολογικής κλινικής του ΚΑΤ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, περνά από εξονυχιστικό έλεγχο και εξετάσεις κυρίως βιοχημικές, καθώς παρουσιάζει πρόβλημα σε κάποιο ένζυμο. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς του συμβαίνει δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αποτελεί κοινή παραδοχή ότι ο πρωταγωνιστής χρειάζεται να απέχει για λίγο καιρό από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πρέπει να ξεκουραστεί.

Όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί του στην πρεμιέρα της παράσταση Μια φορά κι ένα μωρό όπου πρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο εξαιρετικά καταβεβλημένο, αφού πήγε στην πρεμιέρα μόλις λίγες ώρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο και μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας. Ο ίδιος βέβαια τα αντιμετώπισε όλα με το αστείρευτο χιούμορ που τον διακρίνει και αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Είμαι πολύ καλά, οι γιατροί μου έδωσαν 30 χρόνια ζωής και ίσα ίσα που προλαβαίνω να πάω στην πρεμιέρα της ταινίας μου απόψε», είπε την στιγμή που βγήκε από το ΚΑΤ, ενώ ακόμη και όταν βρέθηκε με τους συμπρωταγωνιστές του στην πρεμιέρα της ταινίας είπε: «Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει, παιδιά!»

Είναι γεγονός ότι όλα τα αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και θετική διάθεση, κάτι που τον βοηθά να ξεπερνά ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Το ίδιο έκανε και πριν από μερικά χρόνια, όταν υποβλήθηκε σε τετραπλό bypass, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με την υγεία του και όλοι του εύχονται ολόψυχα να είναι όλα περαστικά. Το ίδιο και εμείς.

Δείτε τί δήλωσε ο Σάκης Μπουλάς, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο την Δευτέρα (14/03).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top