Κουίζ (μέτριας δυσκολίας): τραγουδιστής ερεθίστηκε πάνω στην πίστα!

Πώς αντέδρασαν οι θαμώνες και τι έκανε εκείνος;

Κουίζ (μέτριας δυσκολίας): τραγουδιστής ερεθίστηκε πάνω στην πίστα!

Αυτό θα πει να σε «φτιάχνει» η δουλειά σου... Με στύση εμφανίστηκε στην πίστα γνωστός τραγουδιστής του έντεχνου ρεπερτορίου, με αποτέλεσμα οι θαμώνες να... γελάνε και εκείνος να πηγαίνει κατακόκκινος στο καμαρίνι του!

Το «γαργαλιστικό» περιστατικό έγινε πριν από περίπου ένα μήνα, όμως, στα «αυτάκια» του star.gr έφτασε σήμερα και είναι τόσο απολαυστικό που δεν αντέξαμε να μην το μοιραστούμε μαζί σας!!!

Ο πρωταγωνιστής λοιπόν τραγουδούσε όπως κάθε άλλη φορά και το κοινό τον αποθέωνε, μέχρι που -από άγνωσ��η μέχρι στιγμής αιτία- ανάμεσα στα πόδια του κάτι άρχισε να φουσκώνει και να μεγαλώνει!

Μετά το αρχικό σοκ, οι θαμώνες άρχισαν να δείχνουν το επίμαχο σημείο που είχε «μερακλώσει» για τα καλά και να γελούν...

Τι να σου κάνει ο άνθρωπος; Φυσιολογικό πράγμα είναι η στύση, αλλά να σου έρχεται τόσο ακατάλληλη στιγμή; Ήμαρτον Παναγία μου! Φαντάσου δηλαδή να είχε δει και κανένα ερέθισμα τι θα γινόταν...

Επικαλούμενος «προσωπικό λόγο», ο τραγουδιστής ζήτησε συγνώμη από μικροφώνου και επέστρεψε στο καμαρίνι του, με τα μαγουλάκια κόκκινα από την ντροπή και, αφού έκανε ένα κρύο ντους για να... καλμάρει, βγήκε ξανά στην πίστα!

Μην το ρωτάτε: το μόνο που «άναψε» όλη την υπόλοιπη βραδιά ήταν το κέφι! Το «προσόν» του καλλιτέχνη σηκώθηκε, είδε και έπεσε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top