Hollywood εναντίον Ομπάμα για τους gay γάμους

Τι αναφέρουν σε επιστολή τους οι εκπρόσωποι της showbiz

Hollywood εναντίον Ομπάμα για τους gay γάμους

«Say I Do Mr. President» παροτρύνουν τον Μπαράκ Ομπάμα δεκάδες εκπρόσωποι της showbiz, με επιστολή που του έστειλαν με θέμα τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων! Μεταξύ άλλων, υπογράφουν οι Anne Hathaway, Ellen Degeneres και Martin Sheen.

Πρόκειται για μια επιστολή στο πλαίσιο της καμπάνιας «Freedom To Marry», με τους αστέρες του Hollywood να γράφουν στον Ομπάμα: «το αν θα πρέπει ή όχι να δοθεί τέλος στις διακρίσεις ως προς το γάμο είναι ένα ερώτημα που η Αμερική έχει αντιμετωπίσει ξανά και αντιμετωπίζει και σήμερα».

Οι σταρ -που έχουν εξασφαλίσει 28.000 ηλεκτρονικές υπογραφές πολιτών και συνεχίζουν- παροτρύνουν τον Αμερικανό πρόεδρο να υποστηρίξει περισσότερο τα δικαιώματα των gay και καταλήγουν: «σας ζητάμε να τερματίσετε τον αποκλεισμό των ομοφυλοφίλων από τον γάμο, κάτι που βλάπτει χιλιάδες Αμερικανούς κάθε μέρα».

Σημειώνουμε πως η Anne Hathaway υποστηρίζει ανοικτά τους gay εδώ και πολλά χρόνια καθώς ο αδερφός της, Michael, έχει παραδεχθεί πως είναι ομοφυλόφιλος, ενώ η Helen Degeneres είναι παντρεμένη με γυναίκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top