«Συμμαθητή μου, όσοι σου λένε ότι έχεις αδυνατίσει, σου κάνουν πλάκα»

Η Ελένη «την είπε» στον Λιάγκα για την δίαιτα!

«Συμμαθητή μου, όσοι σου λένε ότι έχεις αδυνατίσει, σου κάνουν πλάκα»

«Όσοι σου λένε ότι έχεις χάσει βάρος, ότι έχεις γίνει αγνώριστος και ότι έχεις αδυνατίσει, σου κάνουν πλάκα», είπε η Ελένη απευθυνόμενη προσωπικά στον Γιώργο Λιάγκα και με αφορμή την περίφημη Λιαγκοδίαιτα που εκείνος ακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Συνεργάτιδα της Ελένης διάβασε δήλωση της Φαίης Σκορδά, η οποία ανέφερε ότι φοβάται μήπως ο σύζυγός της λιποθυμήσει κατά την διάρκεια του τοκετού από τον φόβο του. Για τον λόγο αυτό του έχει συστήσει να μην μπει στην αίθουσα όπου πρόκειται να γεννήσει.

Πήρε την αφορμή η Ελένη και έστειλε προσωπικό μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα. «Συμμαθητή μου: Ακούω κατά καιρούς τις δηλώσεις σου και ρίχνω κάτι γέλια… Εγώ δηλαδή φοβάμαι μήπως ακολουθώντας αυτή την δίαιτα για την οποία μιλάς, πεθάνεις από ασιτία! Πού να φανούν τα πέντε κιλά βρε Γιώργο μου όταν είσαι 1.90 και ζυγίζεις 110 κιλά; Αντε, σου λέω εγώ και έχασες πέντε. Αμα είσαι 1.90, που είσαι εσύ, για να δω διαφορά πρέπει να χάσεις 20 κιλά!»

Καλά τον στόλισε τον Γιώργο η συμμαθήτριά του. Όχι πως είχε άδικο δηλαδή, απόλυτο δίκιο είχε. Γιατί για να φανεί η απώλεια πέντε κιλ��ν στα 100, είναι και κομματάκι... δύσκολο... Ενώ θυμήθηκε τα παιδικά-μαθητικά της χρόνια με τον καλό της φίλο. «Από τότε που τον θυμάμαι στο σχολείο, ήταν το πιο ψηλό παιδί του σχολείου. Μεγάλη διαφορά στο μπόϊ. Φοβερή!»

Η Ελένη δεν σταμάτησε όμως στις αναμνήσεις από τον συμμαθητή της Γιώργο Λιάγκα, αλλά πρόσθεσε ότι ο καλός ο σύζυγος, στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του πρέπει να πάρει κιλά. «Μην κατηγορείτε τους άνδρες που παίρνουν κιλά την περίοδο που οι σύζυγοί τους είναι έγκυοι, γιατί αυτοί είναι οι καλοί σύζυγοι. Όχι εκείνοι που όλη την ημέρα βάζουν τις κρέμες τους πάνε στα γυμναστήρια και μόλις η γυναίκα τους πάρει 6-7 κιλά την πιάνουν και την κατηγορούν ότι πάχυνε. Πρέπει να πάρει κιλά και ο άντρας μαζί με την γυναίκα, η γυναίκα δεν τρώει για την ίδια για το μωρό τρώει. Και καλά κάνει κιόλας».

Και επανήλθε στον Γιώργο. Για να μην ξεχνιόμαστε. «Γιώργο μου φάε και μην ανησυχείς. Τι βγαίνεις και λες να έχασα τα κιλά μου, δείτε με πως έχω γίνει… Ας πας 120 κιλά στο κάτω κάτω, και τί έγινε; Θα χάσει η Φαίη τα 14 μετά, θα χάσεις και συ άλλα 20», κατέληξε. Ναι αλλά μας άφησε με την απορία. Ποιοι είναι αυτοί που «τα χώνουν» στην γυναίκα τους και ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους; Να μας ενημερώνεις Ελένη, μην μας αφήνεις να ψάχνουμε και μείς με τις ώρες…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top