Κοκκίνου-Μπόγρης:του αφιέρωσε το ”Ερωτεύτηκα” και τον κοιτούσε στα μάτια

Πήγε πρώτη φορά να την δει στα μπουζούκια!

Κοκκίνου-Μπόγρης:του αφιέρωσε το ”Ερωτεύτηκα” και τον κοιτούσε στα μάτια
Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν! Διστακτικά μεν αλλά χωρίς να το κρύβει, το νέο-hot ζευγάρι αδιαφορεί πλέον για τα έκπληκτα βλέμματα και ζει κάθε λεπτό και στιγμή τον έρωτα του.

Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» πριν μέρες στα Βόρεια Προάστια όπου είχαν πάει για φαγητό. Αγκαλιασμένοι και πιασμένοι χεράκ��-χεράκι, περπατούσαν χαμογελώντας. Μάλιστα ο νεαρός μπασκετμπολίστας ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός απέναντι στην Έλλη. Έχοντας την αγκαλιά άλλοτε από τη μέση και άλλοτε από το λαιμό, φαινόταν να απολαμβάνει και με το παραπάνω τη συντροφιά της!


Μετά την κοινή τους εμφάνιση, ο Γιώργος Μπόγρης επισκέφτηκε την Έλλη Κοκκίνου και στο «Teatro», όπου τραγουδά. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες του περιοδικού «Hello», όλο το βράδυ δεν σταμάτησε λεπτό να την θαυμάζει και να την κοιτά.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας καθόταν πρώτο τραπέζι με τους φίλους του, και με το που βγήκε η Έλλη στην πίστα του άναψε φωτιές! Σαν… «ξερολούκουμο» κοιτούσε την αγαπημένη του ο Μπόγρης και όχι άδικα, αφού το σέξι φόρεμα της «καλής» του αναδείκνυε και με το παραπάνω τις καμπύλες και το καλογυμνασμένο της σώμα.

Όλη τη νύχτα, τα «καυτά» βλέμματα έδιναν και έπαιρναν με τον Γιώργο Μπόγρη να πετά συνεχώς λουλούδια στην Έλλη και εκείνη να του το «ξεπληρώνει» με γλυκά βλέμματα και όλο νόημα χαμόγελο.

Όσο για τη στιγμή που τραγούδησε τη νέα της επιτυχία «Ερωτεύτηκα»; Δεν θέλει και πολλή φαντασία για να καταλάβουμε σε ποιον το αφιέρωσε και μάλιστα live!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top