Τι είπε η Ελένη για το πλάτος των... οπισθίων της;

Συζήτηση με νόημα στον καναπέ του Καφέ...

Συζήτηση για… οπίσθια (για να μην το πούμε κάπως αλλιώς δηλαδή) ανοίχτηκε στον Καφέ με την Ελένη, με… ομιλητές φυσικά την οικοδέσποινα, τον Θοδωρή Κουτσογιανόπουλο και την Αση Μπήλιου.

Ο στενός της συνεργάτης, ειδικός σε θέματα κινηματογράφου είπε στην εκπομπή ότι πρόκειται να λείψει για λίγες ημέρες, καθώς πρόκειται να παρευρεθεί σε φεστιβάλ στο Χονγκ Κονγκ. «Ο,τι να' ναι πας και βρίσκεις, αρκεί να φύγεις, αρκεί να δουλεύεις μακριά από εδώ», του είπε η Ελένη, θέλοντας να τον πειράξει που εκείνος θα βρίσκεται ε��τός Ελλάδος και εκείνη εδώ.

«Να σου πώ… Ο πισινός του δημοσιογράφου πρέπει να μην ησυχάζει, να μην σκουριάζει… Πρέπει…»

«Να παίρνει φωτιά» τον προλαβαίνει η Ελένη, που αν μη τι άλλο ξέρει πολύ καλά τί θα πει δουλειά και μάλιστα σκληρή.

«Εμείς τότε δεν είχαμε πισινό, είχαμε μάλλον κάτι άλλο»… λέει η Αση Μπήλιου και η Ελένη ολοκλήρωσε το παζλ: «Κατάλαβα, γι’ αυτό εμάς ο δικός μας πλάτυνε! Γιατί συνέχεια κάθεται εδώ!»

Οι ατάκες άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν και ο ένας «την έλεγε» στον άλλο, με αφορμή το πλάτος των… οπισθίων! «Εσείς όμως δεν είστε δημοσιογράφοι», κατέληξε ο Θοδωρής. Ο συνεργάτης της δηλαδή δεν σχολίασε το… πλάτος στο οποίο ανα��έρθηκε η Ελένη, αυτό δεν τον πείραξε, το βρήκε φυσιολογικό! Η ιδιότητα ήταν που ήθελε να σχολιάσει.

Μετά τα μουγκρητά και τα πορνό, πρωί πρωί, η κουβέντα πήγε στα οπίσθια. Μα τι έγινε βρε παιδιά; Είπαμε ότι η παλιά καλή Ελένη επέστρεψε. Μα αυτή έχει πάρει μαζί της και όλους τους υπόλοιπους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top