Η Ναταλία στηρίζει Σάββα Πούμπουρα!

Τί είπε η παρουσιάστρια για τον πρώην συνεργάτη της;

Η Ναταλία στηρίζει Σάββα Πούμπουρα!

Με τα καλύτερα λόγια μιλά η Ναταλία Γερμανού για τον Σάββα Πούμπουρα, που ως γνωστόν αποχώρησε από το Μες στην Καλή Χαρά, ύστερα από την συμμετοχή του στο Dancing with the Stars, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

Μέσα από την στήλη της στο περιοδικό ΟΚ, η Ναταλία γράφει: «Πολύ καλά πήγε η πρεμιέρα του Πλάκα Κάνεις με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο στον Ant1. Τα αγόρια έδεσαν νομίζω, έχουν γέλιο, όρεξη αυτοσαρκάζονται, είναι ωραίοι και τελικά δίνουν στον κόσμο αυτό που χρειάζεται αυτήν την εποχή το γέλιο. Τις γκλαμουριές τις χόρτασε προφανώς το αγαπητό τηλεοπτικό κοινό και επιβράβευσε με πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης το φρέσκο αντρικό δίδυμο, που ήταν αυθεντικό, αληθινό, προσιτό, καθόλου δήθεν και ναι τελικά, είχε πολύ πλάκα. Καλή αρχή, με ακόμη καλύτερη συνέχεια boys…»

Από το σχόλιο, βέβαια, δεν συμπεραίνει κανείς μόνο τα θετικά σχόλια για τον Σάββα, παρά το ότι δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του πρωινού του Alpha, αλλά και το «καρφί» περί γκλαμουριάς που βαρέθηκε ο κόσμος. Για ποια (-ες) χτυπάει η νέα καμπάνα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top