Μ. Χατζηνιάννης-Ζ. Μακρυπούλια: Ερωτική απόδραση στην Κύπρο!

Ενα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης τους

Μ. Χατζηνιάννης-Ζ. Μακρυπούλια: Ερωτική απόδραση στην Κύπρο!

Στην Κύπρο πέρασαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια που δείχνουν πιο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι από ποτέ. Σύμφωνα με το περιβάλλον τους μάλιστα, οι δύο δηλώνουν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Μιχάλης και Ζέτα, βρέθηκαν στην Κύπρο, λοιπόν, αλλά ούτε έφτασαν μαζί, ούτε επέστρεψαν στην Ελλάδα με την ίδια πτήση. Ο τραγουδιστής έφθασε στην Λευκωσία νωρίτερα, αφού το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαρτίου είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στην πόλη. Δύο 24ωρα μετά, το μεσημέρι του Σαββάτου, έφθασε και η αγαπημένη του Ζέτα, αυτή την φορά όμως στην Λάρνακα. Ο Μιχάλης περίμενε την ηθοποιό και παρουσιάστρια και μαζί επιβιβάστηκαν στο λευκό πολυτελές του τζιπ και αναχώρησαν για το σπίτι του στην Αγλαντζιά.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Μεγαλόνησο, η Ζέτα και ο Μιχάλης απέφυγαν τις πολλές εμφανίσεις και παρέμειναν στο πατρικό σπίτι τ��υ τραγουδιστή. Οι γονείς του μάλιστα είχαν ετοιμάσει ολόκληρο γλέντι με ψητά και παραδοσιακές κυπριακές λιχουδιές. Είναι γνωστό ότι η Ζέτα έχει «κλέψει» τις καρδιές όλων των φίλων και των συγγενών του Μιχάλη και αυτό γίνεται αντιληπτό σε κάθε της κίνηση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ζέτα επέστρεψε στην Αθήνα, αφού το ίδιο βράδυ έπρεπε να βρίσκεται στο Μικρό Παλλάς για την παράσταση Τυφλοσούρτης, όπου πρωταγωνιστεί με τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ λίγες ώρες μετά και ο Μιχάλης επέστρεψε στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες Hello,OK

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top