Πλήρης επιβεβαίωση του star.gr!

Εγκυος τεσσάρων μηνών η Κατερίνα Καραβάτου

Πλήρης επιβεβαίωση του star.gr!

Πρώτο το star. gr sας είχε ενημερώσει με σχετική του ανάρτηση στις 13/02 ότι η Κατερίνα Καραβάτου εθεάθη στο μαιευτήριο Ιασώ και μάλιστα νοσηλεύθηκε για μια ολόκληρη εβδομάδα, εξαιτίας της ίωσης που την ταλαιπωρούσε τότε. Το γεγονός έκανε πολλούς να απορήσουν, καθώς στην συγκεκριμένη μονάδα νοσηλεύονται αποκλειστικά και μόνο γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης και όχι συνηθισμένες ασθενείς.

Όμως, το περιβάλλον της ανησύχησε ακόμη περισσότερο, εξαιτίας του ότι σύμφωνα με τις τότε φήμες διένυε ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, την συγκεκριμένη πληροφορία που σας έγραψε πρώτο το star.gr, άλλες ιστοσελίδες προσπάθησαν να διαψεύσουν λίγες ημέρες μετά.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε πλήρως μέσω των περιοδικών ΟΚ και HELLO, τα οποία με σχετικά ρεπορτάζ τους αναφέρονται στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι τόσο πολύ ευτυχισμένη γιατί περιμένει το παιδί του ανθρώπου που ερωτεύθηκε όσο κανέναν άλλο στην ζωή της», εξομολογείται στενή της φίλη.

Στα περιοδικά μάλιστα δημοσιεύονται και φωτογραφίες της παρουσιάστριας, στις οποίες η κοιλίτσα της διακρίνεται ήδη φουσκωμένη.

Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε ότι όταν η Κατερίνα επέστρεψε στην εκπομπή της μετά από απουσία δύο εβδομάδων, η αλλαγή στην εικόνα της ήταν εμφανής. Ήταν πολύ π��ο ήρεμη, πολύ πιο χαμογελαστή σε σχέση με άλλες φορές, ενώ αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν τα μαλλιά της, που ήταν πιο σκούρα σε σχέση με το παρελθόν. «Μα τι είναι αυτό το χρώμα; Είναι το ίδιο χρώμα που έκανε και η Φαίη Σκορδά! Είναι το χρώμα της εγκυμοσύνης, το χρώμα του Mega», σχολίασε την ημέρα της επιστροφής της ο Νίκος Μουτσινάς.

Στα τέλη, Ιουλίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα τελεστεί ο θρησκευτικός τους γάμος (και καλώς εχόντων των πραγμάτων φυσικά), θα είναι επτά μηνών και είναι άγνωστο εάν θα μπορεί να γίνει γάμος. Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνει πρώτα πολιτικός γάμος και το 2012 ο θρησκευτικός. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να έχει μια καλή εγκυμοσύνη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top