Δείτε πώς περνάει την μέρα της η Adriana Lima

Τι κάνει από το πρωί μέχρι το βράδυ το σέξι μοντέλο;

Δείτε πώς περνάει την μέρα της η Adriana Lima

Τα «πάθη» της Adriana Lima κατέγραψε ο φακός, που ακολούθησε το σέξι μοντέλο από το πρωί που ξύπνησε μέχρι το βράδυ που πήγε για ύπνο! Κι αν σας κάνει ριάλιτι, ας μην κρυβόμαστε: πολλοί θα ήθελαν να περάσουν μια μέρα μαζί της, οπότε πλέον έχουν την ευκαιρία να δουν τι κάνει!

Παρά το ότι είναι ακόμα ξημερώματα, η 29χρονη καλλονή δείχνει φρέσκια και λαμπερή. «Δεν είναι απλά πρωί, είναι 5 το πρωί», εμφανίζεται να λέει στο βίντεο με τίτλο «An Incredible Day With Adriana Lima» που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της.

Στα πλάνα βλ��πουμε την Adriana καθοδόν για μία φωτογράφηση σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, όπου λίγο αργότερα συναντάμε κι άλλα κουνελάκια της Victoria Secret μόνο με τα... απολύτως απαραίτητα!

«Θα είναι υπέροχα σήμερα», υπόσχεται στο κοινό η Adriana, που βέβαια δεν μας αφήνει να την δούμε να αλλάζει, αλλά μόνο να χτενίζεται, να βάφεται και να κάνει πασαρέλα.

Η καλλονή από την Βραζιλία ποζάρει με τα εσώρουχα της γνωστής εταιρείας, δείχνοντας σε όλους τα προσόντα που την κάνουν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

«Αυτή είναι η μέρα μου. Τώρα ξέρετε πως είναι . Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Να προσέχετε», λέει στο τέλος του βίντεο και μας αποχαιρετά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top