Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ποιος είναι ο Ντόντος από το «Κομάντα και Δράκοι»

Δείτε το Instagram του πληροφορικάριου από την Κρήτη που έγινε ηθοποιός

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης έκανε το βράδυ της Τετάρτης το ντεμπούτο του στην τηλεόραση και το κοινό τον αποθέωσε στα social media! 

O 26χρονος υποδύεται τον «Ντόντο» στη νέα σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι», ένα παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου.

Ο νεαρός ξεχώρισε από το πρώτο επεισόδιο για τις υποκριτικές του ικανότητες -αν και δεν είναι ηθοποιός-  και αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό στο Twitter.

Ποιος είναι ο Λευτέρης Κoκογιαννάκης – Δείτε τον λογαριασμό του στο Instagram

O Λευτέρης Κοκογιαννάκης κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Το ευχαριστώ του Λευτέρη Κοκογιαννάκη για τα θετικά μηνύματα

«Θα ήθελα να πώ με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας, τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo», έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

Εγκωμιαστικά σχόλια στο Twitter για τον Ντοντό

«Ποιητικός, μεγάλο respect, απίστευτη ερμηνεία» είναι μερικά από τα σχόλια για τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη. «Πόσο μα ποσο ρίσκο η επιλογή ενός ΑΜΕΑ για να υποδυθεί ένα ρόλο.. Νομίζω σε παγκοσμιο επίπεδο είναι αν όχι πρωτοφανές τουλάχιστον ασυνήθιστο.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ», γράφει χρήστης για τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top