Ε.Ράπτη: «Αν ο σύντροφος μου φλέρταρε άλλη, θα το μετάνιωνε»

Πως σκέφτεται το γάμο της- Πως την φλερτάρουν οι άντρες

Ε.Ράπτη: «Αν ο σύντροφος μου φλέρταρε άλλη, θα το μετάνιωνε»
Η Έλενα Ράπτη είναι κατηγορηματική. Δέχεται και απολαμβάνει μια άλλη γυναίκα να φλερτάρει το σύντροφο της, όμως «αν ο σύντροφος μου τολμούσε να φλερτάρει ενώ είναι δίπλα μου, τότε θα το μετάνιωνε», λέει η όμορφη βουλευτής. Αντίποινα και βία δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ, σίγουρα όμως «θα έφευγα και ο σύντροφος μου δεν θα είχε την ευκαιρία να το ξανακάνει».

Μπορεί ο γάμος να μην είναι στα άμεσα σχέδια της, όμως έχει σκεφτεί πως θα ήθελε να είναι αυτή η ξεχωριστή μέρα: «Όσες φορές πηγαίνω σε γάμους και προσπαθώ να φανταστώ το δικό μου, θέλω να τον διοργανώσω όπως εγώ τον νιώθω. Φαντάζομαι το γάμο μου πολύ πιο απλό, λιτό και διακριτικό». Πως δηλαδή; «σ΄ένα μικρό εκκλησάκι, με 2-3 ανθρώπους, την οικογένεια, την ευλογία και την ευχή».

Την φλερτάρουν οι άντρες; «Δεν κυκλοφορώ πολύ για να με φλερτάρουν» λέει, ενώ αποκαλύπτει ότι ο τρόπος που οι περισσότεροι άντρες επιλέγουν να την πλησιάσουν είναι ρωτώντας την για την οικονομική κρίση και τους πολιτικούς αρχηγούς! Για την ίδια πάντως δεν χρειάζονται πολλά πολλά: «Ένα βλέμμα φτάνει κι ας μην πει τίποτα ο άλλος».

Το σίγουρο είναι πάντως πως όταν αποφασίσει να παντρευτεί, είναι μια στιγμή που θα την κρατήσει για τον εαυτό της: «Η ζωή μου είναι γεμάτη από συμβάσεις. Κάτι τέτοιες στιγμές πολύ προσωπικές και πολύ ιδιαίτερες, τις θέλω για μένα. Αυτό συνειδητοποιώ σε βάθος χρόνου». Είναι άλλωστε και προσωπική της ανάγκη όπως λέει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έλενας Ράπτη στην εκπομπή «10 με 1 μαζί»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top