Κουίζ για δύσκολους λύτες: Ποιος καλλιτέχνης έχει σχέση με... άλλον;

Σας είχαμε υποσχεθεί συνέχεια και σας την δίνουμε σήμερα!

Θυμάστε που πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε μιλήσει για έναν γνωστό καλλιτέχνη που τα βράδια δηλώνει ότι πάει για πρόβα, αλλά συχνά βρίσκεται με συνάδελφό του από τον χώρο της στιχουργικής και της ενορχήστρωσης; Σας είχαμε υποσχεθεί και συνέχεια!

Ο περί ου ο λόγος, λοιπόν, είναι παντρεμένος με κυρία από τον χώρο επίσης της σοουμπιζ, την οποία βλέπουμε στην τηλεόραση πολύ συχνά. Είναι γνωστή και άκρως εντυπωσιακή. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η αλλαγή στην εξωτερική της εικόνα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Είναι ανανεωμένη, ευδιάθετη, δεν σταματάει να χαμογελά, κάνει συνεχώς χιούμορ, ενώ σύμφωνα με τους στενούς της συνεργάτες, η διάθεσή της είναι συνεχώς και πολύ… ανεβασμένη! Έχουν και παιδί οι δυο τους!!!

Άραγε γνωρίζει τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον της; Έχει επίγνωση του θέματος στο οποίο πρωταγωνιστεί ο άντρας της και ο… έτερος συνάδελφος ή κοιμάται και η «τύχη» της δουλεύει; Άγνωστο…

Δημοσίως, τουλάχιστον, όχι απλά δείχνει ερωτευμένη, αλλά το δηλώνει σε κάθε της ευκαιρία. Θα μας πείτε, τι να κάνει κι εκείνη… να βγει και να τα πεί; Τα λένε αυτά μπροστά στην κάμερα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top