Ελένη: «Κάποια στιγμή ο χορός και το τραγούδι θα εξαντληθούν»

Ποια είναι η νέα της τηλεοπτική πρόταση;

Ελένη: «Κάποια στιγμή ο χορός και το τραγούδι θα εξαντληθούν»

Κουβέντα για… σκυλιά είχε το πρωί της Τρίτης η Ελένη με το πάνελ της, με αφορμή την είδηση ότι η Mariah Carey πηγαίνει τα σκυλιά της σε ψυχολόγο, επειδή φοβάται την αντίδρασή τους όταν εκείνη γεννήσει.

«Εάν ισχύει αυτό που διάβασα, που προφανώς θα ισχύει, ότι η κοπέλα πηγαίνει σε ψυχολόγο τα... σκυλιά της για να μην πάθουν τραύματα από την έλευση των παιδιών της, πραγματικά νομίζω ότι θα καούν και τα υπόλοιπα μαλλιά του κεφαλιού μου! Υπάρχει… σκυλο-ψυχολόγος;», αναρωτήθηκε.

«Και ψυχολόγος σκύλων υπάρχει και ό, τι θες υπάρχει. Μέχρι και ειδικός χώρος τύπου κλαμπ-disco, όπου ο κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιου μπορεί να πάει και να χορέψει και να διασκεδάσει με το ζωάκι του», της απάντησαν, ακόμη πιο έκπληκτοι οι συνεργάτες της. Η Ελένη όμως άφησε την πλάκα και σοβαρεύτηκε: «Πλάκα, πλάκα... το γελάτε; Αυτό είναι το σόου του μέλλοντος. Θα έρθει και αυτή η ιδέα… Επειδή κάποια στιγμή θα εξαντληθούν και θα τελειώσουν όλα αυτά και ο χορός και το τραγούδι, να μου το θυμηθείτε, θα κάνουν και αυτό: Χορεύεις με τον σκύλο σου; Τραγουδάς με τον σκύλο σου; Κάνεις ακροβατικά με τον σκύλο σου;»

Το πάνελ συμπλήρωσε ότι εκτός από τις disco, όπου οι καθηγητές μαθαίνουν χορό και σε ανθρώπους αλλά και σε τετράποδα, υπάρχουν στην Αθήνα, ακόμη και παιδικές χαρές για σκυλιά! «Ναι το ξέρω, έχουμε παίξει τέτοιο θέμα και εμείς εδώ στην εκπομπή και μάλιστα πριν από πολλά χρόνια, επτά εάν δεν κάνω λάθος».

Η Ελένη επέμεινε στην νέα της πρόταση: «Dancing with the dogs!» Είναι ο νέος τηλεοπτικός τίτλος από την πάντοτε πρωτοπόρο Ελένη Μενεγάκη. Μην τυχόν όμως και σε ένα δύο χρόνια δούμε τέτοιο πράγμα στην τηλεόραση και η Ελένη λείπει… αλίμονο σας. Ακόμη και σκυλο-κουβέντα να κάνει βρε παιδί μου, θα βρει τρόπο να πρωτοτυπήσει…Αραγε εάν γίνει τέτοιο πράγμα, θα πάρει και εκείνη τα σκυλιά της και θα πάει;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top