Ξαφνική αδιαθεσία της Βάνας Μπάρμπα λίγο πριν «βγει» στην Πρωινή Μελέτη

Γιατί δεν εμφανίστηκε η ηθοποιός;

Ξαφνική αδιαθεσία της Βάνας Μπάρμπα λίγο πριν «βγει» στην Πρωινή Μελέτη

Ξαφνική αδιαθεσία και πυρετό παρουσίασε η Βάνα Μπάρμπα, λίγο πριν από την σύνδεσή της με την «Πρωινή Μελέτη».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το πρωί της Τρίτης (15/03) η Πρωινή Μελέτη είχε ως βασική της κα��εσμένη την Βάνα Μπάρμπα, την οποία προλόγιζε μάλιστα σχεδόν από την έναρξη της εκπομπής: Απόλυτα φυσιολογικό, αφού η ηθοποιός είχε κανονίσει να εμφανισθεί μέσω link στην Πρωινή Μελέτη. Η κάμερα της εκπομπής είχε στηθεί από νωρίς μάλιστα σε χώρο της παραλιακής λεωφόρου, όπου και περίμενε την κα Μπάρμπα να κάνει την εμφάνισή της.

Λίγο μετά τις εννέα το πρωί και ενώ η εκπομπή περίμενε την κα Μπάρμπα, συνδέθηκε με τον χώρο, αναζητώντας την ηθοποιό που όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όταν δημοσιογράφος της Πρωινής Μελέτης επικοινώνησε με συνεργάτιδα της κας Μπάρμπα για να δει τι συμβαίνει, εκείνη απάντησε ότι η κα Μπάρμπα έχει πυρετό και δεν μπορεί να εμφανισθεί στην εκπομπή. Η καρέκλα της ήταν άδεια, ενώ το περιβάλλον της ζήτησε συγγνώμη που η πρωταγωνίστρια δεν ειδοποίησε νωρίτερα. ('Η καλύτερα δεν ειδοποίησε ποτέ).

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει κάτι άλλο, ούτε και έχω κανένα λόγο να μην αποδεχθώ το γεγονός ότι πραγματικά κάτι της συνέβη την τελευταία στιγμή», είπε στον αέρα της εκπομπής η Ελεονώρα Μελέτη, τονίζοντας μάλιστα ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εκπομπής, η κα Μπάρμπα ήταν η βασική προσκεκλημένη της σημερινής ημέρας και θα εμφανιζόταν την τελευταία ώρα: Μια ώρα εμφάνισης δηλαδή σε τρίωρη εκπομπή, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει περιορισμένο χρόνο εμφάνισης.

Αυτός, μάλιστα, (ο περιορισμένος δήθεν χρόνος εμφάνισης) ήταν ο λόγος που είχε φύγει από το Πρωινό mou πριν από λίγο καιρό και μάλιστα αφότου εμφανίστηκε για μερικά δευτερόλεπτα. Και πρόσθεσε: «Εύχομαι πραγματικά περαστικά και ελπίζω να μην είναι σοβαρό. Έχω πάρα πολύ καλούς συνεργάτες και ο μηχανισμός της εκπομπής μου είναι τέτοιος που ανασφάλεια δεν έχω απολύτως καμία ως προς το πώς θα κυλήσει η εκπομπή από τώρα και στο εξής. Οι συνεργάτες μου είναι τέτοιοι, που μπορούν να καλύψουν χρόνο, όχι με μία, αλλά με εκατόν μια απώλειες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top