Σ.Χρηστίδου: Δε χωρίζω με τον Μαραντίνη

Με τα νεύρα στο κόκκινο η παρουσιάστρια!

Σ.Χρηστίδου: Δε χωρίζω με τον Μαραντίνη

Τα νεύρα της Σίσσυς Χρηστίδου χτύπησαν κόκκινο. Ο λόγος όπως εξήγησε στην εκπομπή Σούπερ Σταρ ήταν κάποια δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από το σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Θοδωρή Μαραντίνη..

Η παρουσιάστρια εμφανώς νευριασμένη μίλησε γι’αυτό στην εκπομπή: «Πήρα αμέσως τηλέφωνο και ζήτησα να διαψευστεί γιατί σκέφτηκα τι θα γινόταν αν αυτό το δημοσίευμα γραφότανε δέκα χρόνια αργότερα. Τότε που το παιδί μου θα πήγαινε στο σχολείο και θα μπορούσε να το διαβάσει».

Η Σίσσυ Χρηστίδου όχι μόνο δε χωρίζει, όπως λέει αλλά συνεχίζει να βγαίνει ακόμα ραντεβουδάκια με το Θοδωρή Μαραντίνη: «Είμαι το κορίτσι του και είναι το αγόρι μου. Δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και είπαμε πως πρέπει να βγούμε ραντεβού για να σώσουμε τη σχέση μας, το κάνουμε γιατί πραγματικά έτσι νιώθουμε» τονίζει η παρουσιάστρια.

Αυτό που λείπει για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της είναι ένα δεύτερο παιδί. Τώρα που ο γιος της, Φίλιππος-Ραφαήλ, έχει αρχίσει να πηγαίνει σχολείο έχουν πέσει οι συζητήσεις για άλλο ένα παιδί αλλά από κει και πέρα είναι στο χέρι του θεού όπως λέει η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού: «Έχουμε τέλεια σχέση, είμαστε φίλες. Ειδικά τώρα που κατέβηκα στην Αθήνα βγαίνουμε συνέχεια έξω».

Το καρφάκι της η Σίσσυ Χρηστίδου τ�� φιλάει για το τέλος..Όταν τη ρωτάνε αν δέχτηκε πρόταση για το Dancing With The Stars, μας αφήνει άφωνους: «Γιατί να μου γίνει πρόταση; Εγώ είμαι μία ταπεινή παρουσιάστρια. Από πού και ως που; Καλύτερα όμως.Είδες τι έπαθε πέρισυ ο Πούμπουρας;» λέει χαριτολογώντας.

Να σας θυμίσουμε πως ο Σάββας Πούμπουρας ήταν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ταυτόχρονα χόρευε στο ριάλιτι χορού. Τότε το κανάλι της Κάντζας έκρινε πως δε μπορεί να τον μοιράζετε και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top