Στη δημοσιότητα «καυτές» στιγμές γνωστού ράπερ!

Sex tape από τον Usher και την καλή του...

Στη δημοσιότητα «καυτές» στιγμές γνωστού ράπερ!

Τι το ήθελε να μαγνητοσκοπήσει τις επιδόσεις του στο κρεβάτι ο Uhser; Το «καυτό» υλικό έπεσε στα χέρια διαρρηκτών και από εκεί βρήκε τον δρόμο για την δημοσιότητα, εκθέτοντας τον ράπερ που εμφανίζεται να κάνει σεξ με την πρώην γυναίκα του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν κάποιος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του προσέγγισε γνωστή ιστοσελίδα του εξωτερικού και ενημέρωσε πως έχει το dvd. Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, έστειλε ένα μικρής διάρκειας απόσπασμα και δύο φωτογραφίες, στα οποία ο Usher και η γυναίκα του φαίνονται καθαρά.

Όπως έγινε γνωστό, το βίντεο δείχνει τον Usher και την πρώην γυναίκα του, Tameka Foster, σε στιγμές πάθους. Στο υλικό περιλαμβάνονται ουκ ολίγες στάσεις και... «πιπεράτα» λογάκια, που το ζευγάρι μαγνητοσκόπησε για προσωπική του χρήση.

Πηγές από το περιβάλλον του 32χρονου ράπερ δηλώνουν πως το υλικό κλάπηκε τον Δεκέμβριο του 2009, όταν άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητό του, ενώ ο ίδιος δεν έχει μέχρι στιγμής κάνει καμία δήλωση.

Από την πλευρά της, πάντως, η Tameka Foster σχολίασε: «θα πρωταγωνιστούσα σε πορνό dvd που θα κυκλοφορούσε; Όχι βέβαια! Είμαι μητέρα και επιχειρηματίας. Η πορνογραφία δεν είναι στα σχέδιά μου».

Μα δεν μιλάμε για επαγγελματική δουλειά... για home made «καυτό» βίντεο μιλάμε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top