Μιχάλης Ζαμπίδης: «έχω επιλέξει να είμαι μόνος εδώ και καιρό»

Γιατί βγαίνει στο ρινγκ με το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας;

Μιχάλης Ζαμπίδης: «έχω επιλέξει να είμαι μόνος εδώ και καιρό»

«Εδώ και καιρό δεν είμαι σε κάποια σχέση», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, προσθέτοντας πως οι απαιτήσεις της ζωής του δεν του επιτρέπουν να έχει κάποια σύντροφο. Παράλληλα, αποκάλυψε για ποιόν λόγο βγαίνει στο ρινγκ με το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, ενώ μίλησε για τους φίλους του και την προδοσία.

Μιλώντας στην εκπομπή «10 με 1 μαζί», ο Μιχάλης παραδέχθηκε πως έχει επιλέξει να είν��ι μόνος του εδώ και καιρό. «Με τις εντάσεις που λειτουργώ και τις απαιτήσεις που έχει η ζωή μου, μια σχέση μπορεί να μου γυρίσει μπούμερανγκ. Οπότε, έχω επιλέξει εδώ και αρκετό καιρό να είμαι μόνος», είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλευρό του έχει πολύ καλούς φίλους, τους οποίους, όπως είπε, τους χαρακτηρίζει η αλήθεια. «Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται πολύ δύσκολα και χάνεται πολύ απλά. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος μιας φιλίας και είμαστε οι πράξεις μας, όχι τα λόγια μας. Τα άτομα που είναι δίπλα μου μου προσφέρουνε και στο τέλος της ημέρας με κρατάνε καλά».

«Δεν θα άντεχα το νοκ άουτ της προδοσίας», συνέχισε ο Μιχάλης και πρόσθεσε: «δεν θέλω να πιστέψω 100% σε έναν άνθρωπο και στο τέλος να δω ότι όλα ήταν ψέμα. Δεν αισθάνομαι καλά με αυτό».

Όπως είπε, από μικρός ήθελε να βλέπει την ελληνική σημαία ψηλά: «πάντα κοίταζα χαμηλά στις καρτέλες των αθλητών και με ενοχλούσε που έβλεπα την ελληνική σημαία εκεί. Έτσι, ήθελα να την βάλω ψηλά», είπε και πρόσθεσε ότι ο μηχανισμός της επιτυχίας είναι η καλή ψυχολογία, οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, να μην φοβάσαι και να πηγαίνεις κόντρα πάνω στις σφαίρες.

Όσο για το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με το οποίο ανεβαίνει στο ρινγκ; Επειδή αγωνίζεται συχνά στο Εξωτερικό, ήθελε ένα τραγούδι που «μυρίζει» Ελλάδα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top