Όλο το παρασκήνιο από τις πρόβες για το Dancing with the Stars!

Τι αποκαλύπτουν οι υποψήφιοι;

Όλο το παρασκήνιο από τις πρόβες για το Dancing with the Stars!

Έχουν αρχίσει να λιώνουν παπούτσια και να ματώνουν δάχτυλα οι υποψήφιοι για το Dancing with the Stars 2. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Πρώτη και καλύτερη «συνέλαβε» κατά την έξοδό της από το στούντιο η κάμερα την Νάντια Μπουλέ, η οποία μετά από τέσσερις ώρες πρόβας πήγε κι εκείνη να ξεκουραστεί. «Να’στε καλά» απάντησε σε όσα την ρώτησαν. Τι «να’ στε καλά», εάν ξέρει χορό την ρώτησαν, αλλά εκείνη απέφυγε να απαντήσει. Όταν τελικά την… έπεισαν, είπε ότι είναι κουρασμένη και ότι θα τα πει αναλυτικά όχι τώρα, αλλά… αργότερα! «Εγώ προσωπικά σ��ν χορευτής είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνη», δήλωσε ο χορευτής της, που εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου μέσα στο μαύρο σκοτάδι. Δεν αποκάλυψε ούτε τί θα χορέψει η παρουσιάστρια, ούτε πώς θα εμφανιστεί.

Εάν πάθει κάτι το μαλλί κατά την διάρκεια του χορευτικού, ο Τρύφων Σαμαράς είναι εκεί. Και χορεύει και χτενίζει εάν χρειαστεί. Θυμάστε που στο προηγούμενο παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε, ονόματι Wipe out, έλεγε συνεχώς την ατάκα «ξεπατώθηκα»; Ε, φαίνεται ότι του έμεινε από τότε και το λέει και τώρα. «Η χορεύτριά μου με έχει ξεπατώσει! Με πονάνε τα χέρια μου, τα πόδια μου, όλα!»

New entry στο παιχνίδι είναι η σέξι πολίστρια Μαρία Τσουρή. Από τις πισίνες στις… πουέντ! «Μου αρέσει περισσότερο το αθλητικό στιλ, γιατί με κάνει να νιώθω πιο άνετα, πιο πολύ στον φυσικό μου χώρο», δήλωσε η αθλήτρια, που μπορεί να προτιμά το αθλητικό στιλ, τίγκα στην πέρλα και την πούλια ήταν πάντως on camera.

Σημειώνουμε ότι δύο ονόματα που προγραμματίζονταν να είναι στο Dancing, τελικά δεν θα συμμετέχουν στο παιχνίδι. Δήμητρα Αιγινίτη και Ανδρέας Φουστάνος δεν θα βρίσκονται τελικά ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Στην πρώτη περίπτωση φαίνεται πως η απόφαση ανήκει στους υπεύθυνους του παιχνιδιού, ενώ η δεύτερη απόφαση ανήκει στον ίδιο τον πλαστικό χειρουργό που αρνήθηκε ευγενικά.

Δείτε το ρεπορτάζ του Super Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top