Π. Φιλιππίδης: «Ο Μπουλάς είναι καλά-παίρνει εξιτήριο»

Τι αποκάλυψε για την γυναίκα του και το παιδί του

Π. Φιλιππίδης: «Ο Μπουλάς είναι καλά-παίρνει εξιτήριο»

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Δευτέρας (14/03) στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία Μια φορά κι ένα μωρό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σάκη Μπουλά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που εμφανίστηκε στο Πρωινό mou, μίλησε για την ταινία, αλλά και τον στενό του συνεργάτη Σάκη Μπουλά, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του τελευταίου:

«Παίρνει εξιτήριο σήμερα. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και μπορώ να σας το διαβεβαιώσω αυτό. Απλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Και το παραμικρό κρύωμα, η παραμικρή αδιαθεσία θέλει προσοχή από τον ίδιο. Είναι μια χαρά. Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά έχει αυτή την εντολή από τους γιατρούς να μπει στο νοσοκομείο, όποτε αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία κυρίως σε ό, τι αφορά την αναπνοή του και το σοφό ήταν να μπει στο νοσοκομείο», είπε, προσθέτοντας ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Σάκης Μπουλάς θα είναι παρών στην πρεμιέρα του έργου.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, που αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό σταρ, προσθέτοντας ότι σταρ σε κάνει ο κόσμος και όχι το συνάφι, αναφέρθηκε στα απρόοπτα που συνέβησαν στα γυρίσματα του έργου, αλλά και στο μωρό που όπως αποκάλυψε, όχι απλά δεν διαμαρτυρήθηκε, αλλά σχεδόν συμμετείχε στα γυρίσματα.

Mε αφορμή την συζήτηση περί παιδιών, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τον γιο του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει κάνει μεγάλο λάθος με το παιδί του. «Είναι ένα παιδί, το οποίο μπορεί να συντηρηθεί μόνο του. Εγώ έχασα όλη την παιδική του ηλικία λόγω υποχρεώσεων και εκεί αισθάνομαι ότι έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος. Την πρώτη φορά που πέρασα καλοκαίρι μαζί του ήταν όταν ο Δημήτρης μου είχε φτάσει 4-5 ετών. Δεν ξέρω εάν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Σημασία έχουν όχι αυτά που του έχω πει εγώ, αλλά αυτά που έχει πει εκείνος και εκείνος δεν ήταν εύκολο να μου το συγχωρήσει αυτό που του έχω κάνει».

Τέλος, μίλησε για την γυναίκα του, στην οποία, όπως είπε χρωστάει την ίδια του την ζωή. «Εγώ δεν θα ήμουν αυτός που είμαι εάν δεν είχα την Ελπίδα. Η Ελπίδα με έχει σώσει και στην δουλειά μου και στην ζωή μου. Στην Ελπίδα χρωστάω την ζωή μου. Είναι η ασφάλειά μου, είναι η ασπίδα μου. Πριν από λίγα χρόνια σταμάτησε ό, τι έκανε μέχρι εκείνη την στιγμή για χάρη μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top