Κάτια Ζυγούλη: Πότε παντρεύεται με τον Σάκη;

Τι είπε για την μικρή Αναστασία και τις πλαστικές

Κάτια Ζυγούλη: Πότε παντρεύεται με τον Σάκη;

Σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη και μίλησε για τις πλαστικές, τα μυστικά ομορφιάς της, την μικρή Αναστασία και… τον γάμο της με τον Σάκη!

«Υπάρχουν γυναίκες που μεγαλώνοντας έχουν ομορφύνει πολύ περισσότερο και αν δεν πας να εκπέμπεις υπερβολικά πάνω σε αυτό και να αλλάξεις το ποιος είσαι μπορεί να γίνει προς όφελός σου (η αλλαγή στην εικόνα σου)», σχολίασε η Κάτια Ζυγούλη σχετικά με τις πλαστικές και αποκάλυψε ότι δεν γυμνάζεται, αλλά είναι καλά μέσα της και για αυτό εκπέμπει αυτή την ακτινοβολία!

Ωστόσο δηλώνει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει κάποια πλαστική, αν χρειαστεί, όπως δεν θα είχε πρόβλημα να το παραδεχτεί κιόλας.

Όσον αφορά την μικρή Αναστασία, ποτέ δεν της λέει «μαμά είσαι όμορφη». Το μόνο που την ρωτάει είναι… «μαμά, είμαι όμορφη;», όπως είπε στην εκπομπή Life & Style!!!

Η Κάτια απάντησε και στο αν παντρεύεται –μιας που οι φήμες έχουν φουντώσει για γάμο στις 10 Ιουνίου: «Έχετε τρελαθεί; Είμαι παντρεμένη ήδη στην καρδιά», λέει και δείχνει για άλλη μια φορά πόσο καλά είναι με τον Sakis!

Δείτε τι είπε η Κάτια στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top