Αρναούτογλου: «Ποτέ στη ζωή μου δεν θα κάνω δεσμό με τη Νατάσα»

«Στα 37 μου, είμαι στα ντουζένια μου»

Αρναούτογλου: «Ποτέ στη ζωή μου δεν θα κάνω δεσμό με τη Νατάσα»
«Ποτέ στη ζωή μου δεν πρόκειται να κάνω δεσμό με τη Νατάσα γιατί με τη Νατάσα είμαστε πολύ καλοί φίλοι χρόνια τώρα!». Με αυτά τα λόγια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει ένα τέλος στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Στη ζώη του πλέον, το έχει πάρει απόφαση: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις να φοβάσαι να μιλήσεις, να σταματήσεις να φοβάσαι να κρατήσεις τις ισορροπίες σώνει και καλά, να σταματήσεις να θες ν�� τα έχεις με όλους καλά, και να πάρεις την απόφαση ότι με κάποιους θα μαλώσεις γιατί απλά δεν συμφωνείς μαζί τους».

Απόλυτα ευχαριστημένος από το «Money Drop» που παρουσιάζει, δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στο πρωινό, τουλάχιστον προς το παρόν: «Δεν μου έχει λείψει το πρωινό, αλλά η έννοια του πρωινού σαν το καθημερινό ραντεβού». Αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν σκέφτεται καθόλου αφού όπως λέει, παρουσιάζει το… “φαινόμενο της κουκουβάγιας”: «Είμαι νυχτοπούλι. Θέλω πιο πολύ νύχτα τώρα. Το μυαλό μου περιτριγυρίζεται από νυχτερινά πράγματα».

Θα έκανε ποτέ σατιρική εκπομπή; «Δεν μπορώ να κάνω σατιρική εκπομπή όπως ο Αντώνης Κανάκης και δεν έχω τα φόντα να κάνω σάτιρα με αυτόν τον τρόπο». Αντίθετα, αυτό που θα ήθελε να κάνει είναι «ένα late night show». Άλλωστε δηλώνει γεμάτος όρεξη και κέφι για δουλειά: «στα 37 μου είμαι στα ντουζένια μου. Στην πιο ωραία ηλικία για δουλειά».

Τώρα αν είναι στα ντουζένια του και στον έρωτα δεν το ξέρουμε… Αν κρίνουμε πάντως από το ποια είναι τα αγαπημένα του τραγούδια αυτή την περίοδο (“Φίλα με ακόμα” και “Η Αγάπη Ζει”), τότε μάλλον δεν τα πάει άσχημα και σε αυτόν τον τομέα!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του στην εκπομπή «Mega Star»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top