Τι δώρο έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στην γυναίκα του Δώρα;

Δείτε τι της ευχήθηκε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής!

Τι δώρο έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στην γυναίκα του Δώρα;
Του Αγίου Θεοδώρου σήμερα και την τιμητική τους έχουν οι Θοδωρήδες και οι Θοδώρες( Δώρες). Στο «club» των εορταζόντων και η γυναίκα του Γιώργου Τσαλίκη Δώρα, στην οποία ο τραγουδιστής ευχήθηκε και προσωπικά, αλλά και μέσω Twitter!

«Δωράκι μου καρδιά μου χρόνια πολλά! Σ΄ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει κι όσα μου χαρίζεις καθημερινά! Να δω… θα σου αρέσει το δώρο μου…;» έγραψε πρωί πρωί στο Twitter του ο τραγουδιστής. Αφού ευχήθηκε και σε όλους τους υπόλ��ιπους εορτάζοντες, διηγήθηκε τι… δώρο σκέφτονται να χαρίσουν οι τρεις του γιοι στη μαμά τους:
«Χάρης για μαμά: Μπαμπά θέλω να της πάρω δώρο αλλά δεν μπορώ μόνος μου… Βασίλης: Θα της πάρω ένα κουλουράκι από την καντίνα στον αγώνα…! Άγγελε… Εσύ τι θα πάρεις στη μαμά; Άγγελος: α της δώσω η πιπίλα μου… Λιώνω…» έγραψε στο site του!
Τι δώρο της πήρε τελικά ο τραγουδιστής; Ένα πανέμορφο δαχτυλίδι με το οποίο ενθουσιάστκε η Δώρα!«Της άρεσε πολύ το δωράκι της!(αν και πάλι η ατάκα ήτανε στο φινάλε: γιατί έκανες έξοδα ρε αγάπη μου…;)»

Μέσω Twitter ευχήθηκε και η Ναταλία Γερμανού στην κουμπάρα της ,ενώ πρόσθεσε: «γιατί η κουμπαρούλα μου αξίζει τα καλύτερα!»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top