Σισέ: Τι επάγγελμα θα έκανε αν δ��ν ήταν ποδοσφαιριστής;

Δείτε την πρωτοποριακή φωτογράφιση

Σισέ: Τι επάγγελμα θα έκανε αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής;

Εκτός από την οικογένειά του και το ποδόσφαιρο ο Σισέ λατρεύει τα… τατουάζ! Τα tattoos στούντιο έχουν γίνει το δεύτερο του σπίτι, ενώ το σώμα του έχει μετατραπεί σε πολύχρωμο καμβά με ελάχιστα σημεία να έχουν μείνει χωρίς ζωγραφιές!

«Κάποιες φορές είναι ανώδυνο, αλλά κάποιες άλλες πονάει πολύ», έχει πει στο παρελθόν ο άσσος του ποδοσφαίρου, που δεν έχει διάθεση να σταματήσει να «χτυπάει» τατουάζ παρά την αντίθετη άποψη της συζύγου του.

Την πρώτη ζωγραφιά έκανε στο σώμα του στα 18 του, ενώ στο δέρμα του μεταξύ άλλων έχει χαράξει τα ονόματα των παιδιών του και το τριφύλλι για να θυμάται το double που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό.

«Όλα ξεκίνησαν με ένα μικρό χαζό τριαντάφυλλο κάτω από το στήθος. Αργότερα, το 2001 πήγα στο σινεμά να παρακολουθήσω την Αδελφότητα των Λύκων. Εκεί υπήρχε ένας Ινδιάνος, που τον υποδυόταν ο Μαρκ Ντακάσκος, ο οποίος στην αριστερή πλευρά του θώρακα είχε ένα τεράστιο τατουάζ. Μια εβδομάδα μετά έκανα κάτι παρόμοιο. Και κάπως έτσι άρχισε η ιστορία»λέει σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο Σισέ εκτός από τα tattoos έχει φετίχ με τα ακριβά αυτοκίνητα και την μόδα, όπως φάνηκε και από την πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για την καμπάνια γνωστού οίκου κοσμημάτων και αξεσουάρ, για την οποία δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ημίγυμνος εξάπτοντας την φαντασία των γυναικών!

Ο Γάλλος άσσος ψωνίζει μόνος του τα ρούχα του, ενώ δίνει συμβουλές και στην σύζυγό του για την εμφάνισή της. Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι αν δεν είχε τόσο ταλέντο στο ποδόσφαιρο θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο ή στυλίστας ή και σχεδιαστής!

Δείτε την φωτογράφισή του στο βίντεο που ακολουθεί και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τις προτιμήσεις του Σισέ!

Πηγή: Nitro

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top