ΚΑΙ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα έπαιζε γυμνός σε παράσταση...

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Π. Μπουγιούρης...

ΚΑΙ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα έπαιζε γυμνός σε παράσταση...

Μετά τον Παναγιώτη Μπουγιούρη ΚΑΙ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε πως ευχαρίστως θα έπαιζε γυμνός σε παράσταση, αρκεί το έργο να είναι κάτι που τον αντιπροσωπεύει και ο σκηνοθέτης να αποτελεί πρόσωπο με το οποίο να ήθελε να συνεργαστεί.

Η (κυριολεκτικά) αποκαλυπτική συνέντευξη του πρωταγωνιστή της Ζωής της Άλλης, είχε πολλά και ενδιαφέροντα: Κατ’ αρχήν, ο ηθοποιός μίλησε για το «ατύχημα» (που όπως είπε ελπίζει να ήταν ευτύχημα) που είχε στην σκηνή του θεάτρου. Στο Λεωφορείο ο πόθος όπου πρωταγωνιστεί, υπάρχει μια σκηνή στην οποία ο πρωταγωνιστής βγαίνει από το μπάνιο, τυλιγμένος μόνο με μία πετσέτα: «Σε αυτή την περιβόητη σκηνή, λοιπόν, μου έφυγε η πετσέτα! Και πάλι καλά δηλαδή που μου έφυγε σε παράσταση και δεν μου έφυγε σε καμία πρόβα».

Όταν τον ρώτησαν γιατί δεν φορούσε ένα τύπου σορτσάκι από μέσα, είπε ότι ήθελε να αποδώσει το έργο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αληθοφάνεια, γι’ αυτό και δεν φορά κάτι από μέσα… Αφού λοιπόν αφηγήθηκε το περιστατικό που του έφυγε η μπουρνουζοπετσέτα, είπε ότι θα παίξει Σαίξπηρ: «Αληθεύει ότι θα παίξω στον Οθέλλο, μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Σμαράγδα Καρύδη και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δεν είναι μόνο οι ρόλοι μου, είναι και οι συνεργασίες που θέλω να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες».

Καταλήγοντας την συνέντευξή του στο Κους Κους, μάθαμε ότι ο Αλέξανδρος είναι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής του. Ευτυχώς γιατί μετά από όλα τα υπόλοιπα, είχαμε και αυτή την αγωνία…

Τώρα τι να πούμε… εάν υπάρχει πλέον τέτοια ταύτιση απόψεων και ο ένας μετά τον άλλο θέλουν ή τουλάχιστον εμφανίζονται πρόθυμοι να βγουν ολόγυμνοι στην σκηνή για χάρη της τέχνης… αυτό είναι είδηση…Ολα για την τέχνη...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top