Μπουγιούρης: «εννοείται πως θα έπαιζα γυμνός σε παράσταση»

«Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι ερωτευμένος»

Μπουγιούρης: «εννοείται πως θα έπαιζα γυμνός σε παράσταση»

Θετικός στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί γυμνός στην σκηνή αν ο ρόλος το επιβάλλει δηλώνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης! Παράλληλα, ο ηθοποιός μιλά για τον έρωτα και την θέση που έχει αυτή την περίοδο στη ζωή του, την αποχώρησή του από τα «Μυστικά της Εδέμ» και το δοκιμαστικό που έκανε για το «Top Chef».

«Εννοείται πως ναι, θα εμφανιζόμουν γυμνός, αρκεί να το απαιτούσε πραγματικά ο ρόλος», λέει ο Παναγιώτης στο περιοδικό «Hilton Athens Magazine».

Όσο για τον έρωτα στη ζωή του; Αφού ξεκαθαρίζει πως δεν είναι σίγουρος αν αυτό τον καιρό είναι ερωτευμένος, αναφέρει: «δεν γίνεται να μοιράζομαι κομματάκια δεξιά και αριστερά... Η δουλειά μού έχει στερήσει ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής μου ζωής, που αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να αποτιμήσω. Δεν ξέρω αν αυτή η θυσία αξίζει τον κόπο, είναι κάτι που θα φανεί αργότερα. Απλώς, ελπίζω να μην πρόκειται για κάτι μη ανατρέψιμο».

«Μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό και με απέρριψαν, αλλά δεν με απασχολεί», επισημαίνει για το «Top Chef» ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως έχει ανεξάντλητες δεξαμενές στη δουλειά.

Τέλος, για τα «Μυστικά της Εδέμ» λέει πως δεν είχε την δύναμη να προσφέρει κάτι παραπάνω, ενώ το συγκεκριμένο σίριαλ δεν του επέτρεπε να κάνει κάτι άλλο γιατί ο ρόλος απαιτούσε απόλυτη αφοσίωση και αυτοσυγκέντρωση.

«Αυτό από ένα σημείο και μετά δεν το άντεχα. Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά φέτος νιώθω πως ίσως μπορώ να κατευθύνω καλύτερα την πορεία μου. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, βρίσκομαι σε ένα σημείο που πιστεύω πως οφείλω να θέτω όρια, αφήνοντας χώρο στη ζωή μου για άλλα πράγματα, αντί να περιμένω τις συνθήκες να διαμορφώσουν από μόνες τους το 24ωρό μου», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top