Zαχαράτος:”η Μενεγάκη πρέπει να δωσει το μισό μισθο της στη Ρούλα”

Κάνω εμετό με την Ελένη

Zαχαράτος:”η Μενεγάκη πρέπει να δωσει το μισό μισθο της στη Ρούλα”

Η κόντρα του Τάκη Ζαχαράτου και της Ελένης Μενεγάκη, όχι μόνο δε λαμβάνει τέλος αλλά όλο φουντώνει..Ο γνωστός μίμος , καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου άστραψε και βρόντηξε κατά της ωραίας Ελένης: «η Ελένη Μενεγάκη στάθηκε τυχερή καθώς βρήκε έτοιμο ένα χωράφι που έχτισε με ιδρώτα η Ρούλα και μέσα σ’αυτό έκανε τεράστια επιτυχία και έβγαλε πολλά λεφτά. Κανονικά θα πρέπει να δίνει το μισό της μεροκάματο στη Ρούλα καθώς σ’αυτή οφείλει τα πάντα».

Αυτό που ενόχλησε το γνωστό μίμο ,όπως λέει ο ίδιος είναι η αλλαγή συμπεριφοράς της Ελένης Μενεγάκη που ξαφνικά έγινε άλλος άνθρωπος: «Εσύ πως θα αντιδρούσες αν έβγαινες γλένταγες και έπινες μ’έναν άνθρωπο και αυτός ξαφνικά καβαλούσε το καλάμι και γινόταν ένας άλλος; Δε θα ήθελες να κάνεις εμετό; Ε, αυτό έπαθα και γώ» τονίζει.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, είπε να δώσει και μία συμβουλή στην άλλοτε φίλη του μόνο που αποφάσισε να το κάνει δημόσια: «Θέλω να πω, γενικά πως η έπαρση είναι νόσος και όποιος την έχει, θα πρέπει να το κοιτάξει λίγο».

Αυτά λέει ο Μίμος και δε διστάζει να διακωμωδήσει και τη σχέση της «φίλης» του με τον Ματέο Παντζόπουλο: «Γιατί Πέτρο; Γιατί με έβγαλες εξώφυλλο; Δεν έκανα κάτι κακό, ένα φι��άκι έδωσα. Δεν εκτιμάς τις αστακομακαρονάδες που σου έφτιαχνα στη Μύκονο;»

Και η κόντρα συνεχίζεται..Αν και η Ελένη Μενεγάκη από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, έπαιξε μόνο τη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη και δεν αναφέρθηκε καν στο όνομα του άλλοτε φίλου της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top