Μόνο στο star.gr: το comeback της Μαριέττας Χρουσαλά

Τι λέει για το «Dancing» - τι την συνδέει με την Πρεζεράκου

Μόνο στο star.gr: το comeback της Μαριέττας Χρουσαλά

Την επιστροφή της στην μικρή οθόνη ετοιμάζει η Μαριέττα Χρουσαλά, μετά τον χλιδάτο γάμο της αλλά και το πάρτι - πρόκληση στο θωρηκτό «Αβέρωφ». Η Μαριέττα θα είναι μία από τους επώνυμους που θα χορέψουν στο «Dancing With The Stars» και, μάλιστα, με παρτενέρ τον περσινό νικητή!

«Έκανα την πρώτη πρόβα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», είπε η Μαριέττα στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» που την «τσάκωσε» μαζί με τον Θοδωρή Παναγάκο, τον χορευτή που πήρε την πρωτιά πέρσυσι μαζί με την Έρρικα Πρεζεράκου.

Μιλώντας για τον παρτενέρ της, η ξανθιά έκανε λόγο για «εξαιρετικό δάσκαλο με μεγάλη μεταδοτικότητα», ενώ χαρακτήρισε τον χορό δύσκολο και τις χορογραφίες απαιτητικές.

Πάντως, δεν θέλησε να αποκαλύψει τι θα δούμε στο πρώτο live του σόου και πρόσθεσε: «κανένας από τους χορούς δεν θα είναι εύκολος».

«Μου αρέσει πολύ ο χορός και την εκπομπή την παρακολουθούσα. Είχα μικρή σχέση με τον χορό και τώρα θα την μεγαλώσω», κατέληξε η Μαριέττα.

Πανευτυχής και ο Θοδωρής Παναγάκος, που μέχρι και... «θεά» αποκάλεσε την σύζυγο του Λεό Πατσίτσα και δεσμεύτηκε να μας εντυπωσιάσουν επί σκηνής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top