Απογευματινή βολτούλα για την οικογένεια Τσαλίκη

«Ομαδικώς» στην Κηφισιά με τη Δώρα και τους τρεις τους γιους

Απογευματινή βολτούλα για την οικογένεια Τσαλίκη
Απογευματινή οικογενειακή βολτούλα έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγο του Δώρα και τους τρεις τους γιους στην Κηφισιά. Ο τραγουδιστής, εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έχει κάθε Δευτέρα και πήρε αγκαζέ την οικογένεια, ώστε να περάσουν μερικές ευχάριστες στιγμές μαζί.

Οι απογευματινές βόλτες είναι μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες, και έτσι ο φακός τους «τσάκωσε» σε μια από αυτές, λίγο πριν κάτσουν σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Κηφισιάς για να απολαύσουν ένα οικογενειακό δείπνο.
Με casual ντύσιμο, σκουφάκια για το κρύο και ζεστά μπουφάν, ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν πανομοιότυπα ντυμένος με τους τρεις του γιους ( Χάρη, Βασίλη και Άγγελο). Έχοντας στην αγκαλιά του τον Χάρη, περπατούσε και συζητούσε με την Δώρα που κρατούσε αγκαλιά τον μικρότερο τους γιο Άγγελο, ο οποίος στις 28 Μαΐου γίνεται τριών ετών.

Εκτός πάντως από τις απογευματινές βόλτες, μια άλλη αγαπημένη συνήθεια του τραγουδιστή, είναι το εβδομαδια��ο ραντεβού για ποδόσφαιρο με τους δυο μεγαλύτερους γιους του, σε γήπεδο 5Χ5 των βορείων προαστίων.

Πηγή: ΟΚ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top