Έκαναν... τσόντα τον «Λόγο του Βασιλιά»!

Παρωδία τ��ς ταινίας μόνο για... ενήλικες

Έκαναν... τσόντα τον «Λόγο του Βασιλιά»!
Αυτό κι αν είναι φαντασία! Ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί πως η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «The King’s Speech», θα μετατρεπόταν σε... «King’s Piece»! Τι εστί «King’s Piece»; Παρωδία μόνο για... ενήλικες, που θα προβάλλεται από το βρετανικό συνδρομητικό κανάλι.

Στην παρωδία, αντί για τον Colin Firth (στο ρόλο του τραυλού βασιλιά), πρωταγωνιστεί ένας πορνοστάρ, ο οποίος δεν μπορεί να... αποδώσει on camera! Για να ξεπεράσει την... δυσλειτουργία του, επιστρατεύει την «ειδικό» στην περίπτωση του! Είναι τέτοιες μάλιστα οι «ομοιότητες» με το πρωτότυπο, που τα γυρίσματα έγιναν στα ίδια στούντιο με το «Λόγο του Βασιλιά». Μέχρι και τον ίδιο καναπέ χρησιμοποίησαν!

Ποια αναλαμβάνει τα χρέη σωτήρα; αντί για τον Τζέφρι Ρας (στο πρωτότυπο), η Ντάνι Ο΄ Νιλ(γνωστή πορνοστάρ), αναλαμβάνει να δώσει τη λύση! «Μπορώ να τον θεραπεύσω, αλλά ζητώ τυφλή εμπιστοσύνη» φαίνεται να λέει στο trailer, και το «story» ξεκινά!

Την συνέχεια ούτε λίγο ούτε πολύ, μπορούμε πάνω κάτω να τη φανταστούμε! Το εν λόγω trailer προβάλλεται από χθες στο βρετανικό κανάλι, και είναι τέτοια η επιτυχία του που πολλοί τηλεθεατές σπεύδουν ήδη να γίνουν συνδρομητές για να μη χάσουν τη συνέχεια!

Απολαύστε στο βίντεο αποσπάσματα από το trailer…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top