Παπουτσάκη: «Με αγχώνει ο γάμος»

«Θέλω πιο χαλαρές καταστάσεις»

Παπουτσάκη: «Με αγχώνει ο γάμος»
Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι σταθερή στις απόψεις της. Δεν την απασχολεί ο γάμος και δεν διστάζει να το δηλώσει. Διανύοντας μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της με τον σύντροφο και συνάδελφο της Ορέστη Τζιόβα, παραδέχεται ότι «μου αρέσει η συντροφικότητα, το μοίρασμα, αλλά όχι στα πλαίσια ενός γάμου. Είναι κάτι που με αγχώνει. Θέλω πιο χαλαρές καταστάσεις. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουν ταμπέλες».

Ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να γίνει μητέρα: «δεν το σκέφτομαι άμεσα αλλά θα ήθελα να νιώσω αυτό το συναίσθημα. Όχι εγωιστικά. Να είμαι έτοιμη, να προσφέρω σε έναν άνθρωπο, καθώς είναι μεγάλη ευθύνη».
Στον σύντροφο της (Ορέστη Τζιόβα), εκτιμά ότι «είναι επικοινωνιακός, αυθόρμητος, αυθεντικός, έξυπνος, ευπροσάρμοστος, έχει χιούμορ και με κάνει να γελάω».

Δεν φοβάται τα γηρατειά αλλά την τρομάζει η ιδέα του θανάτου, «όχι τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο σχετικά με την απώλεια αγαπημένων προσώπων».Όσο για το αν θα έκανε ποτέ πλαστική ή μπότοξ; όπως λέει στο περιοδικό EΓΩ Weekly, «είναι νωρίς και δεν το έχω σκεφτεί ακόμα για μένα, αλλά δεν το αποκλείω. Μπορεί να μου προκύψει».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top