Αποκάλυψη: «Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω γιατί δεν άντεχα άλλο»

Παρουσιάστρια «έβαλε» στήθος και έμαθε να φτιάχνει μουσακά

Αποκάλυψη: «Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω γιατί δεν άντεχα άλλο»

Με το στόμα ανοικτό άφησε τους πάντες η Σάσα Μπάστα, η οποία αποκάλυψε ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει εξαιτίας των όσων έχουν γραφτεί και ειπωθεί για εκείνη.

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι πίσω από την λαμπερή και χαμογελαστή εικόνα της κρύβεται ευαισθησία και στοιχεία του χαρακτήρα της που λίγοι γνωρίζουν και διευκρίνισε τους λόγους που έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο. «Κάποια στιγμή άνοιγα την τηλεόραση και έβλεπα όλα αυτά που λέγονταν για εμένα. Ένιωθα τόσο μεγάλη έκπληξη, που ακόμη και η ίδια δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Αναρωτιόμουνα: Εγώ είμαι αυτή που αναφέρουν; Αυτό που με ενόχλησε πάρα πολύ στο παρελθόν ήταν το γεγονός ότι οι εκπομπές αναφέρονταν όχι μόνο σε εμένα αλλά και στην οικογένειά μου. Και καλά να λένε για εμένα, δεν με πειράζει. Όταν όμως λένε για τους γονείς μου για παράδειγμα πράγματα, τότε εκεί τα όρια χάνονταν».

Η Σάσα τόνισε ότι θέλει να ξεφύγει από την παλιά της εικόνα που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε προκλητικές φωτογραφήσεις και «εκρηκτικές» εμφανίσεις στην πίστα, ενώ ανέφερε ότι στην καθημερινότητά της πλέον εντάσσεται και το μαγείρεμα: «Μαγειρεύω κάθε μέρα και η σπεσιαλιτέ μου είναι ο μουσακάς. Μέχρι πρότινος δεν είχα φτιάξει για παράδειγμα παστίτσιο, αλλά έφτιαξα ΚΑΙ αυτό. Αυτά για παράδειγμα δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν: Θυμάμαι ότι έπαιρνα την μητέρα μου και της έλεγα αντίο, δεν αντέχω άλλο γιατί μου έλεγαν ότι είμαι Αλβανάκι που μπαίνω με κλειστά τα πόδια και βγαίνω με ανοιχτά».

Το μόνο που έχει αλλάξει πάνω της άλλωστε είναι το... ενισχυμένο στήθος της, που απέκτησε πρόσφατα. Πώς αντιμετωπίζει πλέον όσους την σχολιάζουν; «Δεν απαντάω σε κανέναν, μένω έξω από όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, πάω σπίτι, βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο και ξεσπάω».

Καταλήγοντας, η Σάσα πέταξε και το καρφί της π��ος κάθε ενδιαφερόμενο: «Στην Ελλάδα, ό, τι και να κάνεις, άπαξ και γίνεις μάνα, ξεχνιούνται όλα».

Δείτε τι δήλωσε στο Super Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top