Γιώργος Καπουτζίδης: «αν δεν έχεις ταλέντο, η τύχη δεν σε πάει πουθενά»

Τι αποκαλύπτει για την συνέχεια του «Just The 2 Of Us»;

Γιώργος Καπουτζίδης: «αν δεν έχεις ταλέντο, η τύχη δεν σε πάει πουθενά»

«Δεν ξεκίνησα επειδή ήμουν τυχερός. Μια μέρα κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, στρώθηκα και έγραψα. Κυνήγησα την τύχη μου», λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης και παραδέχεται πως ζητά εύκολα συγνώμη και από όλους. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως έχει αρκετές προτάσεις, αλλά και ότι έχει κάνει συζητήσεις για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά το «Just The 2 Of Us».

Μιλώντας στο «Down Town», ο ηθοποιός εκφράζει την επιθυμία να γράψει μία ταινία για τον κινηματογράφο, αλλά και να πάρει μέρος σε μια παραγωγή.

«Έχω προτάσεις καλές. Κατά κάποιον τρόπο δεν μπορώ να πω ότι είμαι εξασφαλισμένος, αλλά έχω τη δυνατότητα να γράψω, δεν θεωρώ ότι κρατάω την τύχη στα χέρια μου, αλλά δεν εξαρτώμαι τόσο πολύ από το να ήμουν μόνο ηθοποιός», προσθέτει.

«Νιώθω ευγνώμων που έχω καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να έχω κάνει αρκετά πράγματα, που έχω πολύ καλές προτάσεις και την αγάπη του κόσμου. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν αισθάνομαι ότι δικαιώθηκα και ότι άξιζα ό,τι μου συνέβη», λέει ο ίδιος και τονίζει πως η τύχη από μόνη της δεν αρκεί, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ταλέντο.

«Δεν γράφω τώρα», παραδέχεται ο Γιώργος, συμπληρώνοντας πως η καλύτερη ώρα για εκείνον είναι το βράδυ. «Όταν γράφω φτιάχνω μια μεγάλη κανάτα γαλλικό και φροντίζω να έχω μαζί μου τσιγάρα. Νομίζω ότι μου έχει μείνει κουσούρι από το πανεπιστήμιο, όταν ήμουν φοιτητής και ξενυχτούσα για να διαβάσω», λέει.

Το ενδεχόμενο να δώσει τα μαθήματα που χρωστάει στην Νομική για να πάρει το πτυχίο δεν το σκέφτεται, όμως, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά το «Just The 2 Of Us» το έχει συζητήσει κιόλας! «Αν θα ξαναγίνει, είναι θέμα του καναλιού. Εγώ από συζητήσεις μαζί τους καταλαβαίνω ότι, αν το κανάλι αποφασίσει να το ξανακάνει, την ίδια ομάδα θα κρατήσει», αναφέρει και παραδέχεται ότι γίνονται συζητήσεις αλλά η επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει ακόμα.

Όταν δεν δουλεύει, προτιμά να κάθεται σπίτι του και αποφεύγει τα κοσμικά events, ξεκουράζεται ή καλεί φίλους. Επίσης, προσπαθεί όσο μπορεί να πηγαίνει στο καταφύγιό του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top