Lady Gaga: «ήμουν ξαπλωμένη μέσα στις κατσαρίδες και την κοκαΐνη»

Η συνταρακτική εξομολόγησή της για την χρήση ναρκωτικών

Lady Gaga: «ήμουν ξαπλωμένη μέσα στις κατσαρίδες και την κοκαΐνη»

«Ήθελα μόνο να φτιαχτώ και να γράψω μουσική», εξομολογείται η Lady Gaga και περιγράφει με λόγια συνταρακτικά την περίοδο κατά την οποία έκανε συστηματική χρήση ναρκωτικών! Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως ήταν για νύχτες ξαπλωμένη ανάμεσα σε έντομα και με τα σύνεργα της κοκαΐνης παντού γύρω της.

Οι σοκαριστικές πτυχές της ζωής της 24χρονης σταρ περιγράφονται στο βιβλίο Neil Strauss, «Everyone Loves You When You Are Dead».

Λέγοντας πως το διαμέρισμα που είχε στην Νέα Υόρκη πριν γίνει γνωστή κάθε άλλο παρά glamorous ήταν, η Gaga μιλά για τον εφιάλτη των ναρκωτικών που έζησε: «μερικές φορές παγώνω όταν θυμάμαι πως ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα με κατσαρίδες και άλλα έντομα επάνω μου και καθρέφτες με κοκαΐνη παντού γύρω μου και δεν είχαν την παραμικρή επιθυμία να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να φτιαχτώ και να γράψω μουσική».

«Δεν είχα κακή παιδική ηλικία. Όλα όσα έκανα στον εαυτό μου ήταν δική μου πρωτοβουλία για να μπω σε ένα καλλιτεχνικό ταξίδι και να γ*μ*σ* τον εαυτό μου, όπως ο Warhol, o Bowie και ο Mick Jagger», αναφέρει σε άλλο σημείο η παγκοσμίως γνωστή τραγουδίστρια.

Όπως εξομολογείται, το μουσικό της πρότυπο είναι η Maddona, ενώ η ενασχόλησή της με το τραγούδι άρχισε σε σκηνές της Νέας Υόρκης και συνδέθηκε με κάθε είδους πειραματ��σμούς στη ζωή και την μουσική υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

O δημοσιογράφος - συγγραφέας πιστεύει ότι η Gaga κρύβεται πίσω από τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, βάζοντας ένα όριο ανάμεσα στην καλλιτεχνική και την προσωπική της ζωή. Σίγουρα, πάντως, το βιβλίο του θα γίνει best seller εν ριπή οφθαλμού...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top