Έλληνας πίσω από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της Lady Gaga!

Σταύρος Καρέλης: είμαι τυχερός που συνεργάζομαι μαζί της

Έλληνας πίσω από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της Lady Gaga!
Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω και έναν Έλληνα! Ο Σταύρος Καρέλης κρύβεται πίσω από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της LadyGaga που έχουν συζητηθεί αρκετά, καθώς διατηρεί κατάστημα στην Βρετανία με ρούχα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας «ντύνει» αρκετούς διάσημους, μεταξύ αυτών και την LadyGaga.

Με συνέντευξη που έδωσε στο δελτίο του Άλφα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την LadyGagaενώ όπως είπε αισθάνεται τυχερός που έ��ει έρθει σε προσωπική επαφή μαζί της. Κάθε φορά που πρέπει να επιλέξει ρούχα, όπως λέει, για κάποια εμφάνισή της ή για videoclip πηγαίνει στο μαγαζί του μαζί με την ομάδα της και της δείχνουν κοντέινερ με ρούχα. Τέλος μίλησε για το κατάστημα που διατηρεί τα τελευταία τρία χρόνια στο Σόχο του Λονδίνου.

Ο Σταύρος Καρέλης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και αφού σπούδασε στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής, πήγε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές. Εκεί έκανε το μεγάλο βήμα και άνοιξε το fashion concept store Machine, ένα μαγαζί μέσα στο οποίο υπάρχουν ρούχα νέων σχεδιαστών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top