Όλη η αλήθεια για τον «πόλεμο» στη Δέσποινα Βανδή!

Τι συμβαίνει με ιστοσελίδα και τι αναφέρει η εταιρεία της

Όλη η αλήθεια για τον «πόλεμο» στη Δέσποινα Βανδή!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις χειμερινές της εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή, που πέρασε μια υπέροχη σεζόν με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελισάβετ Σπανού. Στο μεταξύ, η εταιρεία της τραγουδίστριας βάζει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς site εμφανίστηκε ως επίσημο fan club της διαδίδοντας ανακρίβειες.

«Δεν ξέρω αν ποτέ θα τα ξαναπούμε ειλικρινά στην Αθήνα , μπορεί ναι μπορεί και όχι... Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ήσασταν μαζί μου. Να είστε καλά, θα μου λείψετε», ήταν τα τελευταία λόγια της Δέσποινας στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο.

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια φαίνεται πως ενοχλεί. Κάποιοι εμφανίζονται ως δήθεν επίσημο fan club της και υποστηρίζουν πως βάζουν «λουκέτο» λόγω της πορείας της Δέσποινας, προκαλώντας ανησυχία αλλά και ερωτηματικά για τους σκοπούς τους.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία της τραγουδίστριας, Spicy, αναφέρει: «θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το forum «vandiworld.gr» ουδέποτε ήταν το official fan club της Δέσποινας Βανδή. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει Official Fan Club της Δέσποινας Βανδή. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που υποστηρίζουν τους καλλιτέχνες που αγαπάνε, δημιουργώντας Unofficial Fan Clubs, που με αυτό τον τρόπο δείχνουν την αγάπη τους στον καλλιτέχνη και δεν προσπαθούν μέσω αυτών των ενεργειών να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και «ονόματα» για προσωπικό τους συμφέρον».

Στο μεταξύ, το fan club της Κύπρου στο Facebook συνεχίζει να στηρίζει την Δέσποινα σε κάθε της βήμα και σε σχετικό κείμενό του αναφέρει: «δεν περιμέναμε να γίνει τόσο μεγάλο θέμα και δεν περιμέναν με τίποτα να δημιουργηθεί τόσο μεγάλος ντόρος από τις κακόγουστες δηλώσεις των ιδρυτών αυτού του forum... Εμείς στηρίζουμε και θα στηρίζουμε την Δέσποινα σε κάθε της βήμα»!

Μετά την επιτυχημένη σεζόν, η Δέσποινα θα ξεκουραστεί κοντά στην οικογένειά της, όσο εμείς θα ανυπομονούμε για την επιστροφή της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top