Πάσχει από καρκίνο και κατάφερε να αποκτήσει υγιέστατο παιδί

Η περιπέτεια της ηθοποιού που έχει συγκινήσει τους πάντες

Πάσχει από καρκίνο και κατάφερε να αποκτήσει υγιέστατο παιδί

Πριν από πολλά χρόνια υποδύθηκε την αφελή κόρη του Κέλι Μπάντ στην επιτυχημένη σειρά Παντρεμένοι με παιδιά. Όμως, η στιγμή που η Κριστίνα Απλγκέϊτ έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, δεν θύμιζε σε τίποτα τις ανέμελες στιγμές του παρελθόντος, στις οποίες η πρωταγωνίστρια χάριζε άφθονο γέλιο με τις ερμηνείες της.

Η ηθοποιός που πριν από ενάμισι περίπου χρόνο υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, κατάφερε να μείνει έγκυος και να αποκτήσει το πρώτο της παιδί: Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο πήρε το όνομα Σάντι - Γκρέϊς: «Επιλέξαμε το όνομα γύρω στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης. Ψάχναμε με τον σύζυγό μου σε ένα από εκείνα τα βιβλία με τα 50.000 ονόματα, όπου το καθένα έχει και μια ξεχωριστή σημασία. Όταν λοιπόν είδαμε το Σάντι, ταυτόχρονα είπαμε ναι!!! Πάντα αγαπούσα αυτό το όνομα, από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι. Και σημαίνει πριγκίπισσα. Το Γκρέϊς (σημαίνει ευλογία) είναι κάτι το οποίο ευχόμαστε συχνά, τόσο ο Μάρτιν, όσο και εγώ: Να είμαστε ευλογημένοι κατά την διάρκεια της ζωής μας. Στο καλό, το κακό ��αι στο άσχημο. Οπότε, μόλις είδαμε αυτό το όνομα, σκεφτήκαμε πως ταιριάζει απόλυτα στο Σάντι. Σαν να ολοκληρώνει το θαύμα».

Η Κριστίνα και ο σύζυγός της Μάρτιν ΛεΝόμπλ φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά με την μικρούλα τους και δήλωσαν ότι βιώνουν την απόλυτη ευτυχία. Τόσο πολύ μάλιστα που κάποιες στιγμές εύχονται να «πάγωνε» ο χρόνος: «Το ύφος που έχει και το βλέμμα της είναι πολύ δυνατά, παρ’ όλο που είναι μόνο ενός μήνα και το μόνο που την νοιάζει είναι να είναι ταϊσμένη, καθαρή και να την αγαπούν. Ανυπομονώ να την δω να μεγαλώνει! Πολλές φορές σκέφτομαι πως θα ήθελα να παγώσει ο χρόνος, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν θα ήθελα να χάσω καμία από τις εμπειρίες που έχει για πρώτη φορά», δήλωσε.

«Εύχομαι να έχει πάντα όλα όσα χρειάζεται. Όλοι πάνω κάτω έχουν μια ιδέα για το πώς να μεγαλώσουν το παιδί τους, όμως στο τέλος προσαρμόζονται στις ανάγκες του.

Θέλω να της δώσω όλα εκείνα τα εφόδια που θα την κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Είμαι σίγουρη πως θα είμαι αυστηρή μαζί της, αλλά και πρόθυμη να συμβιβαστώ με τα θέλω της», κατέληξε συγκινημένη η διάσημη ηθοποιός, που κατέπληξε τους πάντες με την θέλησή της να επανέλθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής της, όσο αυτό ήταν εφικτό μετά από όλα όσα πέρασε.

Τις αποκλειστικές φωτογραφίες της ηθοποιού με το μόλις λίγων ημερών μωρό της, τον σύζυγό της, ακόμη και το δωμάτιο της μικρής, δημοσίευσε το περιοδικό Hello.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top