Οι πρώτες φωτογραφίες των γαλαζοαίματων διδύμων της Δανίας

Παιδιά του Πρίγκιπα Φρέντερικ και της Πριγκίπισσας Μαίρης

Οι πρώτες φωτογραφίες των γαλαζοαίματων διδύμων της Δανίας
Το πριγκιπικό ζεύγος της Δανίας, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση του καθ΄όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης των δίδυμων παιδιών του.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Φρέντερικ και την πριγκίπισσα Μαίρη, που φωτογραφήθηκαν για τα πρώτα επίσημα πορτραίτα των νέων γαλαζοαίματων μελών της οικογένειας, στο επιβλητικό παλάτι Amalienborg, της Δανίας.
Τα δυο αδελφάκια, ήταν πολύ ήσυχα σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης και δεν έδειξαν να φοβούνται τα φλάς. Μάλιστα η πριγκίπισσα Μαίρη ήταν πολύ συγκινημένη και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία της, ενώ δήλωσε πως αυτό που περιμένει με ανυπομονησία είναι να ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Αυστραλία με όλη την οικογένεια της, προκειμένου να συναντήσει όλους τους συγγενείς και φίλους, αλλά και να τους συστήσει τα νέα μέλη της οικογένειας.

Εκτός από την πριγκίπισσα Μαίρη, φύλακας άγγελος των διδύμων είναι και ο πρίγκιπας Φρέντερικ, που παρά τις πολλές του υποχρεώσεις είναι συνεχώς από πάνω τους: «Είναι πολύ χαριτωμένο που έχουν τόσα μαλλιά και χαμογελούν συνέχεια στα αδέλφια τους» είπε, ενώ η 39χρονη Μαίρη πρόσθεσε: «Έχω ήδη εξασκηθεί στα καθήκοντα μου, από τα πρώτα δυο μας παιδιά. Απλώς, δεν καταφέρνουμε να κοιμηθούμε καθόλου».
Τα δίδυμα (ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι), έχουν μόλις μισή ώρα διαφορά και έχουν πολλές ομοιότητες και με τους δυο γονείς τους. Ωστόσο, τα ονόματα τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, μιας και το Πρωτόκολλο το απαγορεύει ωσότου γίνει η βάπτιση τους στις 14 Απριλίου.

Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, αναμένεται να τραβήξ��ι πλήθος γαλαζοαίματων οιογενειών απ΄όλο τον κόσμο, αλλά και πολλούς Δανούς πολίτες στους οποίους το πριγκιπικό ζεύγος αλλά και γενικότερα η βασιλική οικογένεια, είναι ιδιαίτερα αγαπητή.

Ο Πρίγκιπας Φρέντερικ και η πριγκίπισσα Μαίρη, έχουν άλλα δυο παιδιά: τον 5χρονο πρίγκιπα Κρίστιαν και την 3χρονη πριγκίπισσα Ιζαμπέλα.

Πηγή: Hello
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top