Δείτε προσωπικές φωτογραφίες του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Στη δημοσιότητα το ιδιωτικό του άλμπουμ

Δείτε προσωπικές φωτογραφίες του Γρηγόρη Αρναούτογλου!
Ένα άλμπουμ με άκρως προσωπικές του φωτογραφίες έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη δημοσιότητα. Στην στήλη «Φώτο-Φίνις του περιοδικού «Life&Style», o γνωστός παρουσιαστής μας ξεναγεί πίσω στο 1975, όταν ήταν ακόμα μωρό και μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο, φτάνει μέχρι το 2006.

Γεννημένος το 1974 στο Μόναχο της τότε Δυτικής Γερμανίας, έμεινε εκεί 1,5 περίπου χρόνο και έπειτα επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα. Βαφτίστηκε το 1975 στη Θεσσαλονίκη και πέτυχε την εποχή της ποδιάς στο σχολείο, την περίοδο 1979-1980, που πήγαινε Ά Δημοτικού.
Οχτώ χρόνια αργότερα, ξεκίνησαν οι εφηβικές του ανησυχίες. Με άφρο μαλλί και επαναστατική διάθεση, παραδέχεται ότι πέρασε δύσκολη εφηβεία.

«Όταν ήμουν Γ’ Γυμνασίου. Πήγα στο Ά Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και από το θρανίο μου έβλεπα πάντα τη θάλασσα. Θεωρώ ότι ένας λόγος που το μυαλό μου “ταξίδευε” αντί να προσέχω το μάθημα ήταν η θέα στη θάλασσα, που είχα από το παράθυρο της τάξης μου».

Από τα αγαπημένα του μέρη διακοπών, παραμένει μέχρι και σήμερα η Σκιάθος: Καλοκαίρι του 1989: «Ένα από τα αγαπημένα μου νησιά, ακόμα και το τελευταίο καλοκαίρι βρέθηκα εκεί έπειτα από διάφορες περιπέτειες που πέρασα μέσα στη θάλασσα».
Σεπτέμβριος 1995-1997:ο στρατός μπαίνει στη ζωή του: «Υπηρέτησα δυο χρόνια στο ΚΕΥΠ Λαμίας».

1994: «Εδώ Θεσσαλονίκη», TV Μακεδονία. Η τηλεόραση έχει ήδη μπει στη ζωή του. «Η τρίωρη καθημερινή μου εκπομπή από τις 12 έως τις 3, Δευτέρα με Παρασκευή. Εκεί πρωτοσυνεργάστηκα με τη Ράνια Θρασκιά. Η καριέρα μου στην τηλεόραση ξεκίνησε σε ηλικία 17 ετών».
1999: η πρώτη του τηλεοπτική συνάντ��ση με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» στην ΕΡΤ3. «Εκείνη ήδη παρουσίαζε τον “Πρωινό Καφέ” στον ΑΝΤ1. Εκείνο το διάστημα η Ελένη βρέθηκε με την εκπομπή της στη Θεσσαλονίκη και μετά το τέλος της εκπομπής της ήρθε στο στούντιο για να με συναντήσει».
Μαλαισία 2003: «στα γυρίσματα για το “Survivor”. Παρουσίασα την εκπομπή για δυο σεζόν και κάθε φορά έμενα στη Μαλαισία για 3,5 μήνες. Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι της παραγωγής δεν μέναμε σε ξενοδοχείο αλλά σε καλύβες».

Λος Άντζελες 2005
: «όταν πήγαν να συναντήσω τον Σάκη Ρουβά. Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στην Αμερική και εντυπωσιάστηκα πολύ από το Λος Άντζελες, αλλά ακόμα περισσότερο από το Λας Βέγκας που είναι η αγαπημένη μου πόλη. Από το Λας Βέγκας δεν δίνω ποτέ φωτογραφίες. Είναι σαν να “μου κλέβουν την ψυχή”».



Νέα Υόρκη 2006: «η πρώτη μου φορά στη Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που μου αρέσει να πηγαίνω, αλλά δεν θα μπορούσα να μείνω ποτέ εκεί μόνιμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top